Παίκτης της Σαν Λορέντσο εκτέλεσε πέναλτι… ετσιθελικά, το έχασε και ο προπονητής έφυγε! (vid)

από AllAboutARIS

Τα πάνω κάτω ήρθαν στη Σαν Λορέντσο μετά το ισόπαλο 1-1 στην έδρα της Γοδόι Κρουζ, όπου ένα χαμένο πέναλτι ήταν η αφορμή για να παραιτηθεί ο προπονητής της ομάδας, Λεάντρο Ρομανιόλι.

Η Σαν Λορέντσο είχε την τύχη στα χέρια της για να αποδράσει με το τρίποντο κερδίζοντας πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα, το οποίο βάσει της ιεραρχίας των εκτελεστών θα αναλάμβανε ο σταρ της ομάδας και πρώην ηγέτης της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ίκερ Μουνιαΐν. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν βάσει πλάνου.

Συγκεκριμένα, μία από τις αλλαγές του Ρομανιόλι, ο Φρανσίσκο Φιντριζέφσκι, παρέβλεψε τις οδηγίες του προπονητή του και ανέλαβε αυτός την εκτέλεση με το… έτσι θέλω, χάνοντας εν τέλει το πέναλτι με αποτυχημένο «Πανένκα»!

Το επεισόδιο αυτό οδήγησε τον Ρομανιόλι στην πόρτα της εξόδου, με την παραίτησή του να γίνεται δεκτή από τη διοίκηση της ομάδας. Έτσι, ο Αργεντινός τεχνικός-σημαία του συλλόγου ως παίκτης ο οποίος είχε διατελέσει βοηθός προπονητή, προπονητής ακαδημιών και δις υπηρεσιακός τεχνικός του κλαμπ την τελευταία τετραετία πριν αναλάβει ως μόνιμος τον περασμένο Απρίλιο, αποτέλεσε άδοξα παρελθόν.

Δείτε το πέναλτι από το 3:56:

 

Προτεινόμενα Άρθρα