Συνεργασία ΑΡΗ με την Match Worn Shirt – “Διαθέσιμες φανέλες που έχουν φορεθεί σε επιλεγμένα παιχνίδια”

από AllAboutARIS

Mε ανάρτησή της, η ΠΑΕ ενημέρωσε για την νέα της συνεργασία, ενημερώνοντας πως “θα κάνει διαθέσιμες στο ευρύ κοινό τις φανέλες που έχουν φορεθεί σε επιλεγμένα παιχνίδια, υπογεγραμμένες από τον εκάστοτε ποδοσφαιριστή”.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την συνεργασία της με την εταιρία Match Worn Shirt.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, μέσω της Match Worn Shirt, θα κάνει διαθέσιμες στο ευρύ κοινό τις φανέλες που έχουν φορεθεί σε επιλεγμένα παιχνίδια, υπογεγραμμένες από τον εκάστοτε ποδοσφαιριστή.

Όλες οι δράσεις θα βρίσκονται στην ιστοσελίδα της εταιρίας (https://www.matchwornshirt.com/).

Σχετικά με την Match Worn Shirt

Πρόκειται για μια παγκόσμιας εμβέλειας εταιρία, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους να αποκτήσουν όχι απλώς μια φανέλα, αλλά να διατηρήσουν ζωντανή μια στιγμή του αγαπημένου τους ποδοσφαιριστή.

Η εταιρία δίνει μεγάλη σημασία τόσο στην αυθεντικότητα, τη λεπτομέρεια και τη διαδικασία συλλογής των εμφανίσεων όσο και στους ίδιους τους φιλάθλους και στην αγάπη τους για το ποδόσφαιρο.

Οι φανέλες δημοπρατούνται, αυξάνοντας έτσι την επιθυμία απόκτησης και καθιστώντας τες συλλεκτικές.

Στο ιστορικό της η Match Worn Shirt έχει καταγεγραμμένες συνεργασίες με μεγάλες ομάδες του εξωτερικού, όπως Borussia Dortmund, Chelsea, Manchester City, AC Milan, Fiorentina, FC Barcelona, Atletico de Madrid, αλλά και με ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως Α.Ε.Κ. και Ολυμπιακός.

Η πρώτη δράση της ομάδας μας σε συνεργασία με την Match Worn Shirt θα πραγματοποιηθεί μετά το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Π.Α.Ο.Κ. (29/09).

Προτεινόμενα Άρθρα