ΠΑΕ ΑΡΗΣ: Διευκρινίσεις για την είσοδο του κόσμου στο ευρωπαϊκό ματς

από AllAboutARIS

Ο κόσμος επιστρέφει στα ελληνικά γήπεδα μετά από αρκετούς μήνες, το ίδιο και οι φίλοι του ΑΡΗ που θα δουν από κοντά το ματς κόντρα στην Αστάνα. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εξέδωσε ανακοίνωση με διευκρινίσεις για την είσοδο των φιλάθλων με ασφάλεια στις εξέδρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αναφέρει: Καθώς πλησιάζει η στιγμή που το Κλεάνθης Βικελίδης ανοίγει ξανά τις πύλες του και θα βρεθούμε πάλι μαζί μετά από 17 μήνες, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε, ενόψει της αυριανής ρεβάνς με την Αστάνα, να υπενθυμίσει τα κάτωθι:- Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν τρεις ώρες (18:30) πριν από την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα (21:30)- Βάσει της ΚΥΑ θα υπάρχει διπλός έλεγχος των φιλάθλων κατά την πρόσβασή τους στο γήπεδο.

Κατά τον πρώτο έλεγχο, περιμετρικά του γηπέδου, είναι απαραίτητη η επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης από Covid 19 το τελευταίο εξάμηνο (χωρίς την επίδειξή τους δεν θα επιτραπεί σε κανέναν η πρόσβαση), όπως επίσης και η επίδειξη αρνητικού self test για τα παιδιά έως 12 ετών και από 12 έως 15 ετών αρνητικού PCR test (εντός 72 ωρών) ή αρνητικού rapid test (εντός 48 ωρών).

– Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική τόσο κατά την είσοδο στο γήπεδο, όσο και κατά την παραμονή σας την ώρα του αγώνα εντός του γηπέδου.

– Για να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού της «τελευταίας στιγμής» συνιστούμε στους φιλάθλους να φροντίσουν για την έγκαιρη προσέλευσή τους στο γήπεδο- Λόγω του ότι είναι το πρώτο παιχνίδι στο… σπίτι μας, μετά από 17 μήνες και εξαιτίας των αυστηρών μέτρων λόγω του Covid 19, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ζητάει την συνεργασία όλων των πλευρών, προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπενθυμίζει, τέλος, ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων τόσο ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr (https://www.viva.gr/…/aris-fc/eisitiria-agonon-21-22/) όσο και από την ARIS F.C. Boutique (σήμερα μέχρι τις 20:00 και αύριο από τις 10:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα), σύμφωνα με τις οδηγίες της ΚΥΑ.Ραντεβού αύριο στις 21:30 στο Κλεάνθης Βικελίδης. Όλοι μαζί θα μεταδώσουμε τη θετική μας ενέργεια στους ποδοσφαιριστές και με τις ιαχές μας θα βάλουμε τις βάσεις για την ανατροπή και την πρόκριση. VAMOS!

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X