ΠΑΕ ΑΡΗΣ: Ενημέρωση για τελευταία προθεσμία στα εισιτήρια διαρκείας

από AllAboutARIS
Η δεύτερη μέρα του Οκτώβρη είναι η καταλυτική ημερομηνία για αγορά διαρκείας από τους φίλους του ΑΡΗ. Η ΠΑΕ εξέδωσε ενημέρωση σχετικά με την προμήθειά τους όπως και για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ για τα διαρκείας και τα εισιτήρια:
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 ολοκληρώνεται το Σάββατο 2 Οκτωβρίου.
* Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου (02/10) με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής.
Τα εισιτήρια κοστίζουν
· 15 ευρώ στις Θύρες 1, 3, 4, 5
· 20 ευρώ στη Θύρα 2
· 30 ευρώ στη Θύρα 9
· 40 ευρώ στη Θύρα 7
· 100 ευρώ στα VIP
Για τα παιδιά μέχρι και 12 ετών, που συνοδεύονται, η είσοδος θα είναι δωρεάν ΜΟΝΟ στις Θύρες 4 & 5 («Κίτρινη κερκίδα»).
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι, βάσει των οδηγιών της Γ.Γ.Α. και το πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων της Super League, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η διάθεση εισιτηρίων την ημέρα του παιχνιδιού από το Κλεάνθης Βικελίδης.
Συνεπώς, το ερχόμενο Σάββατο (02/10) ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ τόσο από την ARIS F.C. Boutique όσο και από τα εκδοτήρια του γηπέδου (την ημέρα εκείνη θα γίνονται ΜΟΝΟ παραλαβές των καρτών διαρκείας).
Την ημέρα του αγώνα αγορά εισιτηρίου θα γίνεται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr (https://www.viva.gr/…/aris-fc/eisitiria-agonon-21-22/).
Η διάθεση των εισιτηρίων από την ARIS F.C. Boutique θα γίνεται μέχρι και την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου (καθημερινά 10:00-20:00), σύμφωνα με τις οδηγίες της ΚΥΑ (θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία με τα προηγούμενα παιχνίδια, ενώ –να θυμίσουμε- για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της κάρτας φιλάθλου και του ΑΜΚΑ).

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X