ΠΑΕ ΑΡΗΣ: “Μαρκ πόση ξεφτίλα ακόμα αντέχεις;”

Επίθεση ΑΡΗ σε Κλάτενμπεργκ και ευθεία κατηγορία ότι προσπαθεί να βγάλει τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη!

Το πέναλτι που δεν δόθηκε στην ανατροπή του Λούκας Σάσα, αλλά και η χειρονομία του Μπαρτ Σέκεφελντ που δεν τιμωρήθηκε με κόκκινη, εξόργισαν την “Κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αναφέρει:

“Καιρό τώρα δεν ασχολούμαστε μαζί σου Μαρκ Κλάτενμπεργκ, αλλά τελευταία βλέπουμε ότι αγχώνεσαι πολύ για να βγει ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη.

Δεν κρατάς, πλέον, ούτε τα προσχήματα και μας αναγκάζεις σήμερα να ασχοληθούμε μαζί σου…

Υπάρχει ξεκάθαρο πέναλτι σε ανατροπή του Λούκας Σάσα και ο Ούγγρος διαιτητής, που μας έστειλες, δεν το έδωσε. Ούτε ο Πορτογάλος στο VAR, ο ίδιος που μας έβαλες και στην Τρίπολη. Και σου είπαμε δεν τον θέλουμε αυτόν ξανά.

Ούτε την χειρονομία του Σέκενφελντ στο 39’ δεν είδε κανείς που ήταν ο ορισμός της αποβολής.

Μεγάλη… πρεμούρα σε έχει πιάσει Μαρκ για τον Παναθηναϊκό και να δούμε πόση ακόμη ξεφτίλα αντέχεις…”

Όταν ο ΑΡΗΣ είναι μέτριος, απαγορεύεται να πάρει πέναλτι;
Προηγούμενο άρθρο Όταν ο ΑΡΗΣ είναι μέτριος, απαγορεύεται να πάρει πέναλτι;
Επόμενο άρθρο Καρυπίδης για την χειρονομία του Σένκεφελντ με αναδημοσίευση από το AllAboutARIS
Καρυπίδης για την χειρονομία του Σένκεφελντ με αναδημοσίευση από το AllAboutARIS

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News