Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ βάζει στόχο την τετράδα και ψηφίζει υπέρ του φορμάτ για το «1-4»

από AllAboutARIS

ΑΡΗΣ… υπέρ του νέου φορμάτ στη Stoiximan Super League!

Η τελική θέση των «Κιτρινόμαυρων» όσον αφορά τα νέα δεδομένα που πάνε να δημιουργηθούν στο νέο πρωτάθλημα φαίνεται ότι είναι ξεκάθαρη, αφού τάσσονται υπέρ της αναδιάρθρωσης που σχεδιάζεται όλο το τελευταίο διάστημα από συγκεκριμένες πλευρές.

Στην επερχόμενη συνεδρίαση με κεντρικό θέμα το νέο φορμάτ του πρωταθλήματος, ο ΑΡΗΣ θα ταχθεί υπέρ του 1-4, θεωρώντας όπως και οι υπόλοιποι μεγάλοι ότι είναι προς το συμφέρον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μια απόφαση με την οποία ο ΑΡΗΣ εμμέσως ορίζει και τον στόχο του τη νέα σεζόν. Δηλαδή, την παρουσία του στη πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Μη ξεχνάμε άλλωστε ότι η ομάδα έχει τερματίσει δύο φορές στη τρίτη θέση του πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια, μια βάση πάνω στην οποία θέλει να πατήσει ώστε να πετύχει την είσοδο της στη πρώτη τετράδα και στα πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Βέβαια, προκειμένου να το πετύχει αυτό, θα πρέπει να φτιάξει και την ομάδα η οποία θα υποστηρίξει αυτό τον στόχο που τίθεται με την απόφαση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ να στηρίξει το νέο φορμάτ.

Προτεινόμενα Άρθρα