ΠΑΕ: “Κανείς δεν πρέπει να λείψει από το αυριανό ραντεβού”

από AllAboutARIS

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ:

Μετράμε αντίστροφα για το αυριανό παιχνίδι με την Α.Ε.Κ. Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και είναι πανέτοιμη, ενώ και η προπώληση των εισιτηρίων δείχνει ότι το Κλεάνθης Βικελίδης θα δώσει αύριο το βράδυ στους ποδοσφαιριστές μας την ώθηση που χρειάζονται.

Λόγω της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ συνιστά στον κόσμο της ομάδας μας να εξασφαλίσει -το συντομότερο- μια θέση στο Κλ. Βικελίδης (η ARIS F.C. Boutique θα είναι ανοικτή σήμερα, Παρασκευή, μέχρι τις 21:00 και αύριο, την ημέρα του αγώνα, από τις 10:00 μέχρι την έναρξή του τόσο από την μπουτίκ όσο και από τα εκδοτήρια του γηπέδου).

Παράλληλα οι φίλαθλοι της ομάδας μας να φροντίσουν αύριο για την έγκαιρη προσέλευσή τους, ώστε να αποφύγουν τον συνωστισμό και την ταλαιπωρία της τελευταίας στιγμής.

Υπενθυμίζουμε ότι οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν δύο ώρες (18:00) πριν από τη σέντρα του παιχνιδιού (20:00).

Ενισχύουμε την ομάδα μας με τη φωνή μας και προστατεύουμε το «σπίτι» μας από κάθε απρόοπτο. Να παραδώσουμε για μια ακόμη φορά μαθήματα υποδειγματικής φίλαθλης συμπεριφοράς, όπως εμείς ξέρουμε.

Κανείς δεν πρέπει να λείψει από το αυριανό ραντεβού! Ομάδα και κόσμος, μια «γροθιά», θα κατακτήσουμε τη νίκη που θέλουμε!

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X