Πακετά: Κατηγορείται από την FA για στοιχηματισμό σε κάρτες του

από AllAboutARIS

Μετά τον Σάντρο Τονάλι ακόμα ένας σταρ της Premier League τίθεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για παραβάσεις της FA που αφορούν στοιχηματισμό. Ο λόγος για τον διεθνή Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό της Γουέστ Χαμ, Λούκας Πακετά, ο οποίος κατηγορείται επίσημα από την αγγλική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου πως επιδίωξε να πάρει σκόπιμα κίτρινη κάρτα σε τέσσερις αναμετρήσεις, οι οποίες διεξήχθησαν από τον Νοέμβριο του 2022 έως και τον Αύγουστο του 2023, για στοιχηματικούς λόγους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο Πακετά κατηγορείται πως έλαβε εσκεμμένα κίτρινη κάρτα σε παιχνίδια με Λέστερ, Άστον Βίλα, Λιντς και Μπόρνμουθ «προκειμένου ένα ή περισσότερα άτομα να επωφεληθούν από το στοίχημα».

 

Ο 26χρονος χαφ των Σφυριών έχει διορία μέχρι τις 3 Ιουνίου για να απολογηθεί και να απαντήσει στις κατηγορίες της FA, ενώ δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να πάρει προθεσμία.

«Είμαι πραγματικά έκπληκτος και δυσαρεστημένος με την απόφαση της FA. Εδώ και εννιά μήνες συνεργάζομαι στην έρευνά τους, δίνοντας όσες πληροφορίες μπορώ. Αρνούμαι τις κατηγορίες και θα παλέψω μέχρι τέλους για να καθαρίσω το όνομά μου. Δεν θα κάνω κάποιο άλλο σχόλιο όσο η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη», αναφέρει σε ανάρτηση του ο Πακετά.

Προτεινόμενα Άρθρα