Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Ο Ιταλός Σιμόνε Σότσα σφυρίζει το ντέρμπι

από AllAboutARIS

Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο (25/09, 21:00) θα σφυρίξει ο Ιταλός διαιτητής Σιμόνε Σότσα, ο οποίος πρόσφατα σφύριξε το ντέρμπι της Ίντερ με τη Μίλαν στο οποίο οι νερατζούρι επικράτησαν 5-1.

Ο 36χρονος διαιτητής είναι επιπέδου δεύτερης κατηγορίας UEFA και για πρώτη φορά στην καριέρα του θα σφυρίξει αγώνα ελληνικών ομάδων. Ο Σότσα θα σφυρίξει το ντέρμπι μαζί με την ομάδα του, ενώ ο τέταρτος διαιτητής αναμένεται να είναι Έλληνας.

Μέχρι στιγμής έχει σφυρίξει έναν αγώνα για τα προκριματικά του Euro 2024, τη νίκη της Ισπανίας επί της Κύπρου 6-0, αλλά και δύο αγώνες για τα προκριματικά του Conference League. Την περσινή σεζόν σφύριξε παιχνίδι και για το πρωτάθλημα Κύπρου ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ Λάρνακας.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: “H UEFA ενημέρωσε αργά χθες βράδυ την ΕΠΟ ότι για τον αγώνα της Δευτέρας, Παναθηναϊκός-ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική της SL1 είναι διαθέσιμος ο Ιταλός διαιτητής Simone Sozza, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα διαιτήτευσε το Ιταλικό ντέρμπυ Ιντερ-Μίλαν. Η ΚΕΔ θα ακολουθήσει την προβλεπόμενη διαδικασία για τον ορισμό του”.

Προτεινόμενα Άρθρα