Παναθηναϊκός-ΑΡΗΣ με σκορ 33-64!

από AllAboutARIS

Θεωρητικά αύριο (1/5) στη Λεωφόρο θα παίξουν οι δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες των Playoffs κι εκείνες που δείχνουν να έχουν το μεγαλύτερο κίνητρο (μαζί με την ΑΕΚ). Βλέπετε είναι το ευρωπαϊκό εισιτήριο στη μέση και στο τέλος της σεζόν μόνο δύο από αυτές θα πανηγυρίσουν.

Μένοντας όμως στο Παναθηναϊκός-ΑΡΗΣ κι επειδή πολλές φορές οι αριθμοί δείχνουν κάποια πράγματα, ας ρίξουμε μια ματιά σε 1-2 στατιστικές κατηγορίες, που ίσως βοηθήσουν στο να διαβάσουμε το αυριανό (1/5) ματς.

Ο ΑΡΗΣ είναι η ομάδα που δημιουργεί περισσότερο από κάθε άλλη μέχρι στιγμής στα Playoffs και είναι πρώτος στην κατηγορία με τις περισσότερες τελικές προσπάθειες, έχοντας συνολικά 64, με την υποσημείωση ότι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν από ένα ματς λιγότερο. Απέναντι στις 64 τελικές του ΑΡΗ, ο Παναθηναϊκός έχει να αντιπαρατάξει 33, με τη διαφορά στην δημιουργία να είναι σχεδόν… χαώδης. Αυτό πρακτικά μας προδιαθέτει για το ότι οι Κιτρινόμαυροι, θα βγάλουν φάσεις.

Την ίδια ώρα ωστόσο, που υπάρχει αυτή η πολύ μεγάλη διαφορά στις τελικές προσπάθειες, με τον ΑΡΗ να έχει σχεδόν τις διπλάσιες, οι δύο ομάδες έχουν ακριβώς τα ίδια γκολ στο μίνι πρωτάθλημα (4). Πρόβλημα για τον ΑΡΗ ή ευστοχία για τον Παναθηναϊκό. Άρα η ομάδα του Χερμάν Μπούργος, που προφανώς θα βρει φάσεις, θα πρέπει να είναι και αποτελεσματική, κάτι που βέβαια την δυσκολεύει καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Προτεινόμενα Άρθρα