Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-2: Ισόπαλο το παιχνίδι στην Λεωφόρο (vid)

από AllAboutARIS

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ήρθαν ισόπαλοι με 2-2, στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» προηγήθηκε δύο φορές, μια κόντρα στη ροή του αγώνα με τον Τόμας στο 19’ και άλλη μια στο καλό του «διάστημα», με τον Ζίβκοβιτς στο 58’, ενώ είχε και δοκάρι με τον πρώτο στο 57ο λεπτό, δείχνοντας έτοιμος να πάρει ένα σπουδαίο «διπλό» χάρη στην κυνικότητά του.

Με το «τριφύλλι» να ξεκινάει με δοκάρι του Τζούριτσιτς στο 2’, να απαντάει αρχικά με τον Παλάσιος στο 32’ και να χάνει ενδιάμεσα αλλά και στο τελείωμα του αγώνα πολλές ευκαιρίες. Με τη… λύτρωση να έρχεται τελικά στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων χάρη σε δύο αλλαγές: τον Μλαντένοβιτς που έκανε τη σέντρα και τον Γερεμέγεφ να κάνει το 2-2.

Δείτε τα highlights του παιχνιδιού

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Χουάνκαρ (82′ Μλαντένοβιτς), Αράο, Τσέριν (76′ Βιλένα), Παλάσιος (70′ Μαντσίνι), Τζούριτσιτς (70′ Βέρμπιτς), Μπερνάρ, Ιωαννίδης (82′ Γερεμέγεφ).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου) : Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας (61′ Οζντόεφ), Σβαμπ (71′ Μεϊτέ), Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (62′ Ντεσπόντοφ), Τάισον (83′ Μουργκ), Τόμας (72′ Σαμάτα).

Προτεινόμενα Άρθρα