Πανηγυρίζοντας έφυγε από το Αγρίνιο ο Ατρόμητος, ο οποίος επικράτησε του Παναιτωλικού με 0-1 εκτός έδρας, στο ματς της 21ης αγωνιστικής. Ένα σκορ πολύ σημαντικό Περιστεριώτες, που μπήκαν δυναμικά στην μάχη των playoffs για τις θέσεις 5-8, της Stoiximan Super League.
Όσο γρήγορα πήραν… μπρος οι ομάδες, τόσο γρήγορα έπεσε ο ρυθμός. Το 0-1 ήρθε από στημένη φάση και συγκεκριμένα από το σημείο του πέναλτι. Ο Ουάρντα ήταν εύστοχος στο 36′, αφού νωρίτερα ο Κατσικογιάννης έκρινε πως ο Σιέλης έχει κάνει χέρι.
Στο δεύτερο μέρος το έργο για τον Ατρόμητο έγινε ευκολότερο, αφού ο Παντελάκης είδε την κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Μπάκου. Οι παίκτες του Γκαρσία επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα, παρόλα αυτά το σκορ παρέμεινε ίδιο μέχρι το φινάλε.
Με αυτό το σκορ ο Ατρόμητος σκαρφάλωσε στην 7η θέση, έχοντας 28 βαθμούς. Την ίδια ώρα, ο Παναιτωλικός έπεσε στην 9η – κάτω από τον ΟΦΗ – και μία ανάσα από την οκτάδα, με 26 πόντους.
ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:
Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Σιέλης (45′ Μπελεβώνης), Παντελάκης, Στάγιτς, Μαυρίας, Μπακάκης, Πέρες (77′ Τετέι), Μπουζούκης, Λιάβας (67′ Μλάντεν), Ρόα (67′ Ντίας), Μαϊντέβατς (77′ Λομόνακο)
Ατρόμητος (Πάμπλο Γκαρσία): Χουτεσιώτης, Κίνι, Μπρόρσον, Τσακμάκης, Μανσούρ, Κίνι, Ουεντραόγκο, Τσιγγάρας, Αθανασίου, Καραμάνης (65′ Τζοβάρας), Ουάρντα, Μπάκου.