Πανσερραϊκός – Κηφισιά 1-1: Ο Μπετανκόρ έσωσε την παρτίδα στο ντεμπούτο του

Ο Χεφτέ Μπετανκόρ έκανε ονειρικό ντεμπούτο με τη φανέλα του Πανσερραϊκού. Ο Πάμπλο Γκαρσία τον έριξε στο χορτάρι στο 62ο λεπτό και ο Ισπανός φορ σκόραρε στο 85ο λεπτό, με αποτέλεσμα να δίνει “απαντά” στο γκολ του Μπιφούμα στο 40ο λεπτό και τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1.

Η Κηφισιά ήταν εκείνη που είχε τις περισσότερες (και καλύτερες τελικές), με τον Πανσερραϊκό να έχει την κατοχή της μπάλας. Οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους καλή στιγμή βρήκαν το γκολ με τον Μπιφούμα να έχει εξαιρετική ατομική ενέργεια και σκάψιμο προ του Χόβαν.

Ο Πανσερραϊκός πίεσε σθεναρά μετά το 70ο λεπτό και βρήκε το γκολ στο 85ο λεπτό. Ο Ουάρντα έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Μπετανκόρ με το κεφάλι του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο φινάλε και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν, αλλάτο 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Με αυτό τον βαθμό ο Πανσερραϊκός έφτασε τους 15 βαθμούς και η Κηφισιά παρέμεινε στη 13η θέση με 12 βαθμούς.

Πανσερραϊκός: Χόβαν, Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρεμ, Θυμιάνης, Πηλέας, Στάικος, Μορέιρα, Μούργος, Ουάρντα, Χατζηστραβός, Άλεξιτς.

Κηφισιά: Κρίστινσον, Μασούρας, Λαντρ, Τσάπαν, Γκόμπελιτς, Πέιος, Παπασάββας, Ίλιεφ, Μπιφούμα, Κλωναρίδης, Τεττέι.

Πόλο Ανδρών: Νίκη επί της Ηλιούπολης και «τέσσερα στα τέσσερα»
Προηγούμενο άρθρο Πόλο Ανδρών: Νίκη επί της Ηλιούπολης και «τέσσερα στα τέσσερα»
Επόμενο άρθρο ΑΕΚ – Ολυμπιακός 80-92: Πέρασαν με νίκη από τα Λιόσια οι ερυθρόλευκοι (vid)
ΑΕΚ – Ολυμπιακός 80-92: Πέρασαν με νίκη από τα Λιόσια οι ερυθρόλευκοι (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News