Μοιράστηκαν από έναν βαθμό (2-2) Πανσερραϊκός και Λεβαδειακός

από AllAboutARIS

Η μάχη στις Σέρρες μεταξύ Πανσερραϊκού και Λεβαδειακού ήταν μοιρασμένη με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα καλό 45λεπτο. Στο καλό τους διάστημα πέτυχαν από δύο γκολ και πήραν από ένα βαθμό χάρη στο 2-2.

Τα λιοντάρια κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος και πήραν κεφάλι στο σκορ στο 27′ με το υπέροχο γκολ που πέτυχε ο Σαλαζάρ, ο οποίος με υπέροχη ατομική ενέργεια και σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0 λίγο πριν από την εκπνοή του πρώτου μέρους ο Τσοκάι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, μετά από υπέροχη ατομική ενέργεια και γλυρισμα του Τομάς.

Ο Λεβαδειακός ανέβηκε στο δεύτερο μέρος και βρήκε δύο γκολ. Αρχικά στο 55′ ο Μπάλτσι μείωσε σε 2-1 με ωραίο τελείωμα μετά από γύρισμα του Πεντρόσο. Στο 75′ πέτυχαν και το γκολ της ισοφάρισης με τον Ρομό. Ο Λιάσος έκανε ολέθριο λάθος, ο Γιαννιώτας μπήκε στην περιοχή και από τις κόντρες η μπάλα έφτασε στον Ρομό που δεν είχε πρόβλημα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.Ο Πανσερραϊκός πήρε τον πρώτο του βαθμό στη Stoiximan Super League και παραμένει τελευταίος, ενώ ο Λεβαδειακός είναι ακριβώς από πάνω έχοντας δύο βαθμούς.

Ο Πανσερραϊκός κυριάρχησε στο πρώτο μέρος

Ο Πανσερραϊκός μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο έκτο λεπτό είχε την πρώτη του ευκαιρία στο ματς. Ο Μπετανκόρ πετάχτηκε στην πλάτη της άμυνας του Λεβαδειακού και τσίμπησε την μπάλα προ του Γκαραβέλη, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Στο 13′ ο Λεβαδειακός είχε την πρώτη του ευκαιρία στο ματς. Ο Μπάλτσι έστρωσε στον Όζμπολτ στη γωνία της περιοχής κι αυτός έκανε το σουτ, αλλά ο Γκουγκεσασβίλι απομάκρυνε σε κόρνερ. Ο Πανσερραϊκός βρήκε το γκολ που έψαχνε στο 27′ με το υπέροχο σουτ του Σαλαζάρ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να απειλούν. Ο Τομάς δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Γκαραβέλη στο 31′, ενώ στο 34′ ο Τσοκάι έκανε ένα σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής με την μπάλα να περνάει άουτ. Λίγο πριν από την εκπνοή του πρώτου μέρους ο Πανσερραϊκός βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Τσοκάι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Ο Λεβαδειακός αντέδρασε και έφυγε όρθιος από τις Σέρρες

Ο Λεβαδειακός μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και πίεσε για να πάρει κάτι από το ματς. Στο 48′ ο Βήχος απείλησε πρώτος με απευθείας φάουλ, αλλά ο Γκουγκεσασβίλι τον σταμάτησε. Στο 55ο λεπτό ο Λεβαδειακός βρήκε το γκολ που έψαχνε με τον Μπάλτσι, μετά από ωραία πάσα του Πεντρόσο.

Οι Βοιωτοί πήραν νέα πνοή με το γκολ και συνέιχσαν να πιέζουν τα αντίπαλα καρέ. Στο 59′ ο Μπάλτσι βρήκε λίγο κενό χώρο εκτός εστίας και δοκίμασε ένα δυνατό σουτ που πέρασε λίγο άουτ.

Σταδιακά ο ρυθμός του αγώνα έπεφτε, ωστόσο ο Λεβαδειακός κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Ο Λιάσος έκανε ολέθριο λάθος, ο Γιαννιώτας έκλεψε την μπάλα και μπήκε στην περιοχή και ο Ρομό με υπέροχο πλασέ ισοφάρισε σε 2-2.

Στο φινάλε ο αγώνας έγινε ροντέο, με τον Λεβαδειακό να παίζει με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Μορέιρα στο 79′. Το 2-2 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Οι αρχικές συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανσερραϊκός: Γκουγκεσασβίλι, Πεταυράκης, Κουτσογούλας, Μπέργκστρομ, Φαρές, Στάικος, Λιάσος, Σαλαζάρ, Ντέλετιτς, Τομάς, Μπετανκόρ.

Λεβαδειακός: Γκαραβέλης, Τσάπρας, Παπαδόπουλος, Λιάγκας, Βήχος, Μορέιρα, Τσοκάι, Πεντρόσο, Μπάλτσι, Γιοκέ, Όζμπολτ.

Προτεινόμενα Άρθρα