Παρέδωσε μαθήματα ο λαός του ΑΡΗ – Καμία κλήση σε απολογία με φιλοξενούμενους στο γήπεδο!

Την περασμένη Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» φιλοξενήθηκαν 100-150 οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα. Δεν έγινε το παραμικρό. Και μάλιστα αξιοσημείωτο είναι πως στο κομμάτι που συνδέονται οι θύρες 4 και 1, δεν υπήρχε ούτε… μισός αστυνομικός. Δείγμα του ότι γίνονται βήματα για να επιστρέψουμε σε εποχές του παρελθόντος.

Κι έρχεται και το σημερινό για να καταδείξει ότι την Κυριακή στο γήπεδο του ΑΡΗ όλα πήγαν όπως έπρεπε. Διότι αν είχε γίνει κάτι, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ και ίσως και η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, θα ήταν στις κλήσεις του αθλητικού δικαστή. Όμως δεν είναι…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη, 7-4-2022 και ώρα 11:00 τις παρακάτω ΠΑΕ:

ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: “Βάσει των αναφερομένων στο από 2/4/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 2/4/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα”, στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ.

Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, β’, 15 παρ. 1 περ. γ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ και Ι. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ (Τεχν. Διευθυντής): “Βάσει των αναφερομένων στο από 2/4/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 2/4/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα”, στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ.

Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 7, 11 παρ. 1, 6 και 7, 12, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. β΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ και 19 παρ. 4 του ΚΑΠ της ΕΠΟ.

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: “Βάσει των αναφερομένων στο από 3/4/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 3/4/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα”, στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΕΚ.

Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. α’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: “Βάσει των αναφερομένων στο από 3/4/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 3/4/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα”, στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. β’, γ’, 2 περ. α’ , δ’ , 3 περ. α’, ζ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Συνθηκολόγηση εν μέσω οικονομικής εξυγίανσης!
Προηγούμενο άρθρο Συνθηκολόγηση εν μέσω οικονομικής εξυγίανσης!
Επόμενο άρθρο Προς Σπόρτινγκ Λισαβόνας πρώην του ΑΡΗ
Προς Σπόρτινγκ Λισαβόνας πρώην του ΑΡΗ

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News