Παρί: Έρευνα στο σπίτι του Αλ Κελαϊφί εξαιτίας μιας καταγγελίας για απαγωγή

από AllAboutARIS

Αντικείμενο ερευνών αποτέλεσε το σπίτι του προέδρου της Παρί, Αλ Κελαϊφί, έπειτα από μία καταγγελία για την απαγωγή ενός επιχειρηματία.

Την καταγγελία κατέθεσε ο Γαλλοαλγερινός, Ταγιέμπ Μπεναμπντεραχμάν, ο οποίος προσλήφθηκε από την Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Κατάρ ως σύμβουλος και εγκαταστάθηκε στην Ντόχα τον Ιούνιο του 2019. Το φερόμενο θύμα υποστηρίζει, πως τον κρατούσαν για έξι μήνες σε μία μυστική φυλακή, όπου τον ανέκριναν για κάποια υποτιθέμενα παράνομα έγγραφα που είχε στα χέρια του και “βάραιναν” τον ιδιοκτήτη της Παρί.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γαλλοαλγερινού, τον άφησαν να φύγει από τη χώρα στα τέλη του 2020, αφού πρώτα υπέγραψε μία συμφωνία, που του επέβαλε να κρατήσει κρυφά αυτά τα έγγραφα.

Μέρος της έρευνας για τη συγκεκριμένα διαδικασία, περιλάμβανε και την έρευνα στο σπίτι του Καταριανού παράγοντα. Μάλιστα, η έρευνα αυτή πραγματοποιήθηκε την ημέρα που ανακοινώθηκε ο προπονητής, Λουίς Ενρίκε, από την Παρί.

Οι ανακριτές πήγαν στο αεροδρόμιο και περίμεναν την άφιξη του προέδρου στη γαλλική πρωτεύουσα, προκειμένου να λάβουν την άδειά του για ερευνήσουν το σπίτι του.

Προτεινόμενα Άρθρα