Παρί: Κάνει… all in για να μείνει ο Μπαπέ με προσφορά 160 εκατ. ευρώ για δυο χρόνια!

από AllAboutARIS

Στην τελική ευθεία φαίνεται να μπαίνει το μεταγραφικό σίριαλ γύρω από τον Κιλιάν Μπαπέ, καθώς πολλαπλά Μέσα από Γαλλία και Ισπανία συμφωνούν πως η οριστική απόφαση του Γάλλου αστέρα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναμένεται να παρθεί μέσα στον Φεβρουάριο.

Προς το παρόν φαβορί φαντάζει η Ρεάλ Μαδρίτης η οποία διατηρεί γόνιμες επαφές με τον 25χρονο και προχωράει το deal με απόλυτη αυτοπεποίθηση, όμως στην Παρί ετοιμάζονται να παίξουν το τελευταίο τους χαρτί για να ανατρέψουν το κλίμα.

Δεδομένου του χαμηλότερου οικονομικού πακέτου που προσφέρει η Ρεάλ, σύμφωνα με την «Parisien» στο Παρίσι βλέπουν την ευκαιρία κάνουν… all in με μια τρομακτική προσφορά ύψους 160 εκατομμυρίων ευρώ για τα επόμενα δυο χρόνια!

Όπερ σημαίνει πως ο Μπαπέ εφόσον δεχτεί την προσφορά θα λαμβάνει 80 εκατομμύρια ευρώ ετησίως από τους Παριζιάνους, δέκα εκατομμύρια δηλαδή περισσότερα από όσα ορίζει η τρέχουσα συμφωνία τους.

Το ίδιο Μέσο πάντως έχει αποκαλύψει πως προτεραιότητα του Γάλλου αποτελεί η μετακόμιση στην ισπανική πρωτεύουσα, αλλά με εχέγγυο πως ο ετήσιος μισθός του στη Ρεάλ θα είναι ανώτερος από την υπόλοιπη ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα