Παρί: Ο Εμπαμπέ έμεινε, ο Λεονάρντο… απολύθηκε!

από AllAboutARIS

Τέλος από την Παρί ο Λεονάρντο. Ο Βραζιλιάνος απολύθηκε από τη θέση του αθλητικού διευθυντή λίγες ώρες μετά τη νίκη με 5-0 επί της Μετς στο φινάλε της Ligue 1.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη σχετίζεται σίγουρα με την επέκταση της συνεργασίας με τον Κιλιάν Εμπαπέ ως το 2025. Ο Γάλλος επιθετικός φαίνεται πως δεν… ενέκρινε την παρουσία του στην ομάδα και μάλιστα ο πιθανότερος αντικαταστάτης του είναι ο Λουίς Κάμπος. Πρόκειται για τον 57χρονο Πορτογάλο που έχει εργαστεί ως σκάουτ της Ρεάλ και έχει περάσει από τη θέση του διευθυντή ποδοσφαίρου σε Μονακό και Λιλ, ενώ διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον σούπερ σταρ της Παρί.

Ο Λεονάρντο, που είχε αγωνιστεί στην Παρί τη σεζόν 1996/97, είχε εργαστεί σε αυτή από το 2011 μέχρι το 2013 ως αθλητικός διευθυντής και επέστρεψε στη θέση το 2019. Ο Βραζιλιάνος «χρεώνεται» ότι παρά τα πολλά εκατομμύρια που δαπανήθηκαν για την ενίσχυση της ομάδας, δεν ήρθαν οι προσδοκώμενες επιτυχίες ειδικά στο Champions League, καθώς αρκετές μεταγραφές και επιλογές προπονητών κρίθηκαν αποτυχημένες.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X