Παρί Σεν Ζερμέν: Ανήμπορος να συνεισφέρει άμεσα ο Ράμος

Εκτός δράσης μέχρι και για ακόμα δύο μήνες ενδέχεται να μείνει ο Σέρχιο Ράμος στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα της «Parisien» και του «Canal Plus», ο νεαποκτηθείς αστέρας των Παριζιάνων συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τον μυϊκό τραυματισμό και απ’ ό, τι φαίνεται δεν αναμένεται να «ξεμπερδέψει» σύντομα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ράμος έχει χάσει όλη την προετοιμασία της Παρί, παρακολουθώντας από τις εξέδρες τα φιλικά που έχει δώσει. Το ίδιο θα συμβεί και με την επικείμενη αναμέτρηση των Κυπελλούχων Γαλλίας κόντρα στη Στρασμπούρ για τη 2η αγωνιστική της Ligue 1 το προσεχές Σάββατο (14/8). Παιχνίδι, στο οποίο θα παρουσιαστεί μπροστά στο κοινό της ομάδας, μαζί με τα υπόλοιπα «λαμπερά» μεταγραφικά αποκτήματα.

Να σημειωθεί, βέβαια, ότι ο 35χρονος στόπερ εκτιμά πως θα επιστρέψει αρκετά πιο σύντομα και δεν θα χρειαστεί να χάσει τα πρώτα ματς της ομάδας του στους ομίλους στο Champions League.

Λήστεψαν τον Ολυμπιονίκη του Πόλο Αργυρόπουλο, σώθηκε το μετάλλιο του Τόκιο
Προηγούμενο άρθρο Λήστεψαν τον Ολυμπιονίκη του Πόλο Αργυρόπουλο, σώθηκε το μετάλλιο του Τόκιο
Επόμενο άρθρο Super Cup: Εκπλήξεις από Τούχελ – Οι ενδεκάδες του Τσέλσι-Βιγιαρεάλ (vid)
Super Cup: Εκπλήξεις από Τούχελ – Οι ενδεκάδες του Τσέλσι-Βιγιαρεάλ (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News