Παρί Σεν Ζερμέν: Αυτή είναι η πρόταση “μαμούθ” στο Εμπαπέ που αλλάζει τα δεδομένα!

από AllAboutARIS

Η Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να έχει κάνει απίστευτη πρόταση στον Κιλιάν Μπαπέ, προσφέροντας του αστρονομικό συμβόλαιο με απολαβές 100 εκατομμύρια ευρώ ετησίως αλλά και μπόνους υπογραφής 300 εκατομμυρίων ευρώ!

Η Παρί Σεν Ζερμέν αποφάσισε να χτυπήσει το τραπέζι για να διατηρήσει το μεγάλο της αστέρι ώστε να μην υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Eurosport», η γαλλική ομάδα προσέφερε στον Κιλιάν Μπαπέ ένα ιλιγγιώδες ποσό το οποίο θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στον πλανήτη στην προσπάθεια της να τον κρατήσει στο «Παρκ Ντε Πρενς».

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει το αγγλικό δημοσίευμα, οι Παριζιάνοι είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να διατηρήσουν τα επόμενα χρόνια στο ρόστερ τους τον 23χρονο Γάλλο διεθνή επιθετικό, γι’ αυτό κι έριξαν στο τραπέζι μια πρόταση η οποία φτάνει τα 100 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Οχι μόνο αυτό, οι ιθύνοντες της Παρί Σεν Ζερμέν παρακολουθώντας το στενό μαρκάρισμα της Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία ήταν θεωρητικά «κλεισμένος» όλο αυτό το διάστημα, προσφέρει το ποσό των 300 εκατομμυρίων ευρώ στον Κιλιάν Μπαπέ, προκειμένου να τον δελεάσει και να μείνει για πάντα στο Παρίσι.

Υπενθυμίζεται ότι μερικές ημέρες νωρίτερα στη Γαλλία κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν ότι σε περίπτωση που ο νεαρός αστέρας αποδεχθεί την πρόταση των πρωταθλητών Γαλλίας, τότε θα έχει το απόλυτο κουμάντο στην ομάδα του, δίνοντας του το ελεύθερο να αποφασίζει για το ποιους ποδοσφαιριστές θα αποκτήσει η ομάδα, θα είναι ο υπεύθυνος της στελέχωσης του ρόστερ αλλά και θα επιλέγει τον εκάστοτε προπονητή!

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X