Παρί Σεν Ζερμέν: Το Κατάρ πλησιάζει σε deal 4 δισ. ευρώ για την πώληση μετοχών

από AllAboutARIS

Μπορεί αυτή τη στιγμή το Κατάρ να μοιάζει πιο αφοσιωμένο από ποτέ στην Παρί Σεν Ζερμέν με μακρόπνοα πλάνα όπως η δημιουργία του υπερσύγχρονου προπονητικού κέντρου και η αναζήτηση νέας έδρας στο Παρίσι, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι ανοικτό σε επενδύσεις.

Εδώ και καιρό άλλωστε δημοσιεύματα ήθελαν τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί και τους συνεργάτες του να ψάχνουν εταίρους για να πουλήσουν το μειοψηφικό μερίδιο των μετοχών του συλλόγου και σύμφωνα με το «Athletic» η αποστολή τους είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί.

Όπως τονίζει το έγκυρο Μέσο, ο αμερικανικός όμιλος ιδιωτικών μετοχών, Arctos Partners, που εστιάζει στον αθλητισμό φαντάζει ως ο πιθανότερος επενδυτής για την Παρί Σεν Ζερμέν, διευρύνοντας έτσι το δίκτυό του στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Η Arctos άλλωστε κατέχει ήδη μετοχές στην ιδιοκτήτρια εταιρεία της ΛίβερπουλFSG, ενώ τον Μάιο του 2022 αγόρασε μετοχές αξίας 30 εκατομμυρίων δολαρίων στην Αταλάντα.

Προκειμένου βέβαια να καταφέρει να καταλήξει σε συμφωνία με το Κατάρ θα πρέπει να βάλει πολύ πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς οι Καταριανοί δεν πρόκειται να καταλήξουν σε deal με αξία μικρότερη των 4 δισεκατομμυρίων ευρώ!

Προτεινόμενα Άρθρα