Παρί Σ.Ζ: Κελαϊφί για Εμπαπέ – “Απέρριψα τα 180 εκατ. ευρώ της Ρεάλ γιατί ήξερα ότι θα μείνει”

από AllAboutARIS

Ο πρόεδρος της Παρί παραδέχθηκε πως ήταν βέβαιος για την παραμονή του Μπαπέ παρά τις πιέσεις της Ρεάλ, ενώ αποκάλυψε πως δεν είχε καμία επαφή με τον Ζιντάν για τη θέση του προπονητή.

Τη δική του εκδοχή πάνω στη… σαπουνόπερα «Κιλιάν Μπαπέ» παρουσίασε ο διοικητικός ηγέτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ο οποίος ξεκαθάρισε σε συνέντευξή του στη «Marca» πως ήταν ανέκαθεν σίγουρος για την παραμονή του Γάλλου στο Παρίσι.

Παρά τα λόγια του Φλορεντίνο Πέρεθ προ μερικών ημερών για… απότομη στροφή του Μπαπέ τις τελευταίες δυο εβδομάδες, ο πρόεδρος της Παρί ανέφερε πως κύρια επιθυμία του 23χρονου σούπερσταρ ήταν να παραμείνει στη γαλλική πρωτεύουσα και να συνεχίσει να υπερασπίζεται το έμβλημα της ομάδας.

Αυτή ακριβώς η πεποίθηση μάλιστα ήταν και εκείνη που του έδωσε τελικά τη «δύναμη» να απορρίψει τα 180 εκατομμύρια ευρώ που προσέφερε η Βασίλισσα το προηγούμενο καλοκαίρι για να κάνει δικό της τον Μπαπέ, ο οποίος στο τέλος έμεινε στο Παρίσι και έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

«Απέρριψα τα 180 εκατομμύρια ευρώ που πρόσφερε η Ρεάλ το προηγούμενο καλοκαίρι γιατί ήξερα ότι ο Κιλιάν Μπαπέ ήθελε να μείνει στην Παρί. Τον ξέρω πολύ καλά, γνωρίζω τί θέλει εκείνος και η οικογένειά του και δεν αποφασίζουν με βάση τα λεφτά.

Αποφάσισε να παίξει εδώ για την πόλη του, για την ομάδα του, για την πατρίδα του, καθώς και για το αθλητικό πρότζεκτ. Το μόνο που σκέφτεται είναι να κερδίζει» ήταν τα λόγια του Κελαϊφί, ο οποίος παράλληλα έκανε σαφές πως δεν έχει επικοινωνήσει ποτέ με τον Ζινεντίν Ζιντάν για τη θέση του προπονητή.

«Απλά θέλω να ξεκαθαρίσω ότι μου άρεσε ο Ζιντάν τόσο σαν παίκτης, όσο και σαν προπονητής. Αλλά δεν του έχουμε μιλήσει ποτέ ούτε κατ΄ιδίαν, ούτε εμμέσως» ήταν τα λόγια του στη «Marca».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X