Παρί Σ.Ζ: Ο Ποτσετίνο δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Ράμος

από AllAboutARIS

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν υπολογίζει για βασικό στην Παρί τον Σέρχιο Ράμος, ο οποίος έως τώρα δεν έχει δικαιωθεί για την επιλογή του να αφήσει την Ρεάλ για τους Παριζιάνους.

Τον περασμένο Νοέμβριο, ο 35χρονος Ισπανός στόπερ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του κόντρα στη Σεντ Ετιέν, καταγράφοντας ολόκληρο 90λεπτο και μέχρι σήμερα μετράει μόλις τρεις συμμετοχές με τη φανέλα των Παριζιάνων.

Μάλιστα, χρειάστηκε μόλις δυο ματς πρωταθλήματος στη Γαλλία για να πάρει κόκκινη κάρτα καθώς είχε αντικρίσει την κόκκινη κάρτα μέσα σε τέσσερα λεπτά στο ισόπαλο (1-1) παιχνίδι της Παρί απέναντι στην Λοριάν.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Σέρχιο Ράμος έχει ταλαιπωρηθεί σε μεγάλο βαθμό από τους τραυματισμούς με αποτέλεσμα να μην είναι ο ίδιος παίκτης που ήταν όταν φορούσε το περιβραχιόνιο στην Ρεάλ.

Στο πρόσφατο ντέρμπι της ομάδας του με την Λυών, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο συμπεριέλαβε τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό στην αποστολή, ωστόσο δεν τον χρησιμοποίησε. Ο Αργεντινός τεχνικός φαίνεται πως δεν έχει στα βασικά του πλάνα τον Ράμος, καθώς δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στους Μαρκίνιος και Κιμπεμπέ για το κέντρο της άμυνας.

Σε δηλώσεις του μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τη Λυών, ο Ποτσετίνο διαβεβαίωσε ότι ο Ράμος δεν χρησιμοποιήθηκε για λόγους τακτικής και ξεκαθάρισε ότι ο πρώην παίκτης της Ρεάλ θα χρειαστεί να ανεβάσει ρυθμούς και να κάνει πολλά πράγματα, προκειμένου να κερδίσει μία φανέλα βασικού στην Παρί.

«Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, αλλά ελπίζω να είναι παρών στα ακόλουθα παιχνίδια. Είναι σε καλή κατάσταση όμως», τόνισε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου ο Ποτσετίνο.

 

Προτεινόμενα Άρθρα