Παρί Σ.Ζ: Πρόβα τίτλου με… όργια από Μέσι, Νεϊμάρ και Εμπαπέ!

από AllAboutARIS

Με τον Μέσι να μοιράζει τρεις ασίστ και τους Εμπαπέ-Νεϊμάρ να πετυχαίνουν χατ-τρικ, η εκθαμβωτική Παρί Σεν Ζερμέν διέλυσε εκτός έδρας την Κλερμόν (1-6) και θέλει δύο νίκες για να κλειδώσει τον τίτλο.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ξέφυγε στη βαθμολογία με 71 πόντους. Οι Παριζιάνοι θέλουν ακόμη δυο νίκες για να κλειδώσουν και μαθηματικά την κατάκτηση του γαλλικού πρωταθλήματος. Χατ-τρικ Εμπαπέ και Νεϊμάρ και τρεις ασίστ ο Λιονέλ Μέσι, μια τριάδα φωτιά για τη γαλλική ομάδα.

Ο Νεϊμάρ μόλις στο 6ο λεπτό άνοιξε το σκορ, μετά από ασίστ του Μέσι, για να έρθει ο Εμπαπέ στο 19’ να κάνει το 2-0, ξανά με τη βοήθεια του Αργεντινού. Ο Ντοσού στο 42’ μείωσε σε 2-1, με τους Παριζιάνους στο δεύτερο μέρος να… παίρνουν φωτιά.

Ο Νεϊμάρ στο 71’ έκανε το 3-1 από την άσπρη βούλα, ενώ ο Εμπαπέ ξαναχτύπησε και με ωραίο κοντινό πλασέ έκανε το 4-1. Ο Γάλλος δεν σταμάτησε εκεί και στο 81′ έκανε το 5-1, ύστερα από ασίστ του Μέσι, πετυχαίνοντας μάλιστα και χατ-τρικ. Ο Νεϊμάρ πέτυχε και εκείνος χατ-τρικ, αφού στο 83′ διαμόρφωσε το τελικό 6-1! Πλέον η Παρί χρειάζεται δυο νίκες για να κλειδώσει τον τίτλο, ενώ η Κλερμόν βρίσκεται πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X