Παραγουάη: Νεκρός 15χρονος ποδοσφαιριστής μετά από συμπλοκή στο γήπεδο (vid)

από AllAboutARIS

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος ενός 15χρονου ποδοσφαιριστή στην Παραγουάη, ο οποίος κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μετά από επεισόδιο με παίκτες της αντίπαλης ομάδας. Ο Ισμαέλ Ντομίνγκες αγωνιζόταν με τη Νασιονάλ σε αναμέτρηση με την Μποκερόν, όταν λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης ξέσπασε ένταση μεταξύ των παικτών.

Σύμφωνα με αναφορές από τη Λατινική Αμερική, οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας επιτέθηκαν στον νεαρό, με τον λόγο της συμπλοκής να παραμένει αδιευκρίνιστος. Ο προπονητής της Νασιονάλ, Λεονάρντο Βιτ, περιέγραψε τα γεγονότα, λέγοντας ότι ο Ντομίνγκες δέχθηκε μια κλωτσιά στην πλάτη και έπεσε στο έδαφος. Στη συνέχεια, οι αντίπαλοι συνέχισαν να τον κλωτσούν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Οι αρχές της περιοχής έχουν αρχίσει έρευνες για τον θάνατο του 15χρονου παίκτη, και ένας 14χρονος έχει παραδοθεί στην αστυνομία ως κύριος ύποπτος. Σύμφωνα με δηλώσεις του εισαγγελέα, «ο ύποπτος, που δεν συμμετείχε στον αγώνα, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκε στο θύμα».

Πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα