Παραδοχή Μπανιώτη: “Με τα λεφτά του Κοσκωτά σώθηκε ο ΠΑΟΚ”

από AllAboutARIS

Ο παίκτης που μεταγραφηκε από τον ΠΑΟΚ στον ΟΣΦΠ με υπέρογκο ποσό και πακετο με τον Λίμπρεχτς αποκαλύπτει ότι ο τότε πρόεδρος Σαββίδης του ‘χε πει πως με αυτά τα λεφτά θα σωθεί ο ΠΑΟΚ

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης του:

“Διάβασες τη συνέντευξη του Σοφιανόπουλου μού είπες.
Ναι, τη διάβασα.

Αυτά που είπε είναι αλήθεια;
Ναι. Εγώ, ρε γαμώτο, ήρθα στον Ολυμπιακό τη χειρότερη περίοδο! Φυλακή ο Κοσκωτάς, φυλακή ο Σαλιαρέλης, αναστάτωση. Ο Κοσκωτάς πάντως προσέφερε πολλά τότε στον Ολυμπιακό, αγάπησε πολύ την ομάδα και τον κόσμο. Όμως ήρθαν «πέτρινα χρόνια» μετά και ήταν κρίμα για τους παίκτες και τον κόσμο. Παικταράδες είχε ο Ολυμπιακός.

Η μεταγραφή σου ήταν ρεκόρ για αμυντικό.
Ήταν μία κατάσταση απίστευτη. Είχα κλείσει πενταετία το 1985 και είχα ανανεώσει με τον ΠΑΟΚ για άλλα πέντε χρόνια. Στη μέση του δεύτερου συμβολαίου μου, Δεκέμβρης 1987, παίζουμε με τον Ολυμπιακό στις Σέρρες και τον νικάμε 6-1. Είχα βάλει και γκολ. Λίγες μέρες μετά με φωνάζει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και μου λέει «θα πας στον Ολυμπιακό»! Του λέω «πώς θα πάω, πρόεδρε, έχω δύο παιδιά». Και απαντάει «θα πας για να σωθεί η ομάδα». Είχε τρομερό οικονομικό πρόβλημα ο ΠΑΟΚ. Τα λεφτά για τη μεταγραφή ήταν πάρα πολλά.”

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X