Παραδοχή των επεισοδίων από Παναθηναϊκό ο οποίος καταθέτει έφεση και κατηγορεί τον…νόμο

από AllAboutARIS

Ο Παναθηναϊκός σε ανακοίνωση του παραδέχεται πως υπήρξε περιστατικό με την Αστυνομία, το οποίο οδήγησε στην ποινή δύο αγωνιστικών, για την οποία θα καταθέσει έφεση, περιμένοντας μείωση της. Επίσης κατηγορεί τον… νόμο για τα επεισόδια που έγιναν από μεριά των οπαδών του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός θεωρεί ιδιαιτέρως αυστηρή και άδικη την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της λίγκας και εξυπακούεται ότι πηγαίνουμε σε έφεση κατά της ποινής. Επί της ουσίας πρόκειται για έναν άκρως υπερβολικό και άδικο νόμο ο οποίος δένει τα χέρια των ομάδων ακόμη και σε εντελώς μεμονωμένα και μικρής έκτασης περιστατικά, όπως αυτό του περασμένου Σαββάτου.

Ο Παναθηναϊκός λαμβάνει και με το παραπάνω όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας, σύσσωμη η κοινή γνώμη αναφέρεται φέτος στις “γιορτές” της Λεωφόρου ενώ παράλληλα λαμβάνουμε συγχαρητήρια από τους αντιπάλους μας. Ως εκ τούτου απορούμε για το τι άλλο πρέπει να κάνουμε ώστε να μην μπορεί μια πραγματικά πολύ μικρή μειοψηφία να στερεί από τον σύλλογο την τεράστια δύναμη της έδρας του εξαιτίας ενός τόσο αυστηρού νόμου».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X