Παραμένει ανένδοτος ο Μήτρογλου, συνεχίζεται η διαπραγμάτευση

από AllAboutARIS

Το ότι ο Κώστας Μήτρογλου έχει μια εκδικητική στάση απέναντι στον ΑΡΗ, είναι ξεκάθαρο. Άλλωστε φάνηκε και από την κίνησή του να προσφύγει στο διαιτητικό της ΕΠΟ για την καθυστέρηση μιας εβδομάδας σε μια δόση του διακανονισμού που είχε γίνει. Κι ας έχει πάρει μέχρι στιγμής ένα σωρό χρήματα.

Πρόσφατα λοιπόν, βγήκε απόφαση από το αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ, να πληρωθεί σε μία δόση το υπόλοιπο ποσό που έχει να παίρνει, δηλαδή περίπου 350.000 ευρώ. Από την πλευρά του ΑΡΗ λοιπόν έγινε μια επαφή προκειμένου να καταβληθούν αυτά τα χρήματα, αλλά με διαφορετικό τρόπο και να γίνει ένας νέος διακανονισμός. Ωστόσο η απάντηση από την πλευρά του Μήτρογλου ήταν αρνητική και επιμένει να αξιώνει όλα μαζί τα χρήματα που απομένουν για να εξοφληθεί.

Οι Κιτρινόμαυροι εξακολουθούν πάντως να βρίσκονται σε επαφές και είναι σε εξέλιξη μια διαπραγμάτευση. Σε κάθε περίπτωση, από την ΠΑΕ είναι ξεκάθαροι, πως το θέμα θα τακτοποιηθεί και δεν θα τεθεί σε κίνδυνο το ευρωπαϊκό εισιτήριο, που διεκδικεί η ομάδα. Ωστόσο φαίνεται ότι είναι μία υπόθεση με δυσκολίες κυρίως λόγω της αδιάλλακτης στάσης του Μήτρογλου.

Φωτορεπορτάζ: Eurokinissi

Προτεινόμενα Άρθρα