Παρολίγο στο “Βικελίδης”, πιθανό για… Καζακστάν!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Καρλίτος θα μπορούσε να βρεθεί φέτος στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και τελικά είναι πιθανό να καταλήξει… στην Αστάνα.

Οπως έγινε γνωστό από τον ραδιοφωνικό σταθμό Lamia Polis 87,7 η πρωταθλήτρια Καζακστάν, «χρυσώνει» τον Ισπανό επιθετικό προκειμένου να τον κάνει δικό της και μάλιστα σύντομα!

Μάλιστα, μπορεί η συγκεκριμένη κρούση να έγινε μετά το κλείσιμο του μεταγραφικού «παζαριού» του Ιανουαρίου, όμως το ενδιαφέρον της ομάδας δεν παύει να είναι έντονο!

Η Αστάνα προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο στον 33χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο στη φετινή πορεία της Λαμίας στη Stoiximan Super League με τις πληροφορίες από τη Φθιώτιδα να κάνουν λόγω ακόμη και για υπερδιπλάσιο μισθό από αυτόν που λαμβάνει ο παίκτης στη Λαμία!

Μεταξύ άλλων, από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο Καρλίτος είναι άκρως ικανοποιημένος από τη συγκεκριμένη προσφορά, ωστόσο η Λαμία, δεν πρόκειται να τον αφήσει να αποχωρήσει αν δεν ικανοποιηθούν και οι δικές της οικονομικές απαιτήσεις.

Οι δυο πλευρές βρίσκονται στο στάδιο των διαπραγματεύσεων και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις αφού η Αστάνα επιθυμεί να κλείσει άμεσα τον παίκτη με το μεταγραφικό παζάρι να κλείνει στο Καζακστάν στις αρχές Απριλίου.

Θυμίζουμε ότι ο Καρλίτος είναι ο πρώτος σκόρερ της Λαμίας τη φετινή σεζόν αφού σε 21 ματς στη Stoiximan Super League μετρά 10 γκολ και τέσσερις ασίστ. Μία σημαντική απώλεια για τους Φθιωτούς εάν τελικά αποχωρήσει από την Ελλάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα