ΠΑΣ: Με 15 παίκτες κόντρα σε Απόλλωνα

από AllAboutARIS

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε γνωστό πως βρέθηκε νέο θετικό δείγμα σε κορονοϊό μεταξύ των παικτών, κάτι που σημαίνει η αποστολή κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης θα αποτελείται από μόνο 15 ποδοσφαιριστές. Λίγο πριν κόψει το νήμα για να ολοκληρώσει τη σεζόν, ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν λέει να απαλλαχτεί από τα προβλήματα που τον ταλανίζουν και συνδέονται με τον κορονοϊό, με την ομάδα να έχει χτυπηθεί από την πανδημία την τελευταία εβδομάδα και τα θετικά κρούσματα να την έχουν αφήσει λειψή.

Στο αγώνα του περασμένου Σαββάτου με την ΑΕΛ υποχρεώθηκε να παραταχθεί απέναντι στους βυσσινί με μόλις 16 παίκτες στην αποστολή ελέω των πολλών κρουσμάτων, ενώ ακόμα χειρότερη θα είναι η κατάσταση στο τελευταίο της παιχνίδι για τα play outs της Super League Interwetten.

Αυτό θα είναι την Τετάρτη (19/5, 17:15) εντός έδρας κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, που είναι εξ αναβολής, με τους Ηπειρώτες να κάνουν γνωστό την Τρίτη πως βρέθηκε νέο θετικό δείγμα και πως κατεβάσουν ομάδα με 15 ποδοσφαιριστές στην αποστολή.

Ένα επιπλέον θετικό κρούσμα επιβεβαιώθηκε μετά το χθεσινό τεστ για covid 19 της ομάδας, έχοντας διαθέσιμους συνολικά 15 ποδοσφαιριστές για την αυριανή αποστολή για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, το εξ αναβολής απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση από πλευράς ΠΑΣ.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X