Παυλίδης: «Ο Καρυπίδης δεν θα ησυχάσει αν δεν πάρει τίτλο»

από AllAboutARIS

Ο παλιός ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ, Μπάμπης Παυλίδης, μίλησε στον Libero 107,4 FM και την εκπομπή «Pressing».

Αρχικά είπε:

«Είναι νωρίς για μεταγραφές. Σιγά-σιγά όμως θα πρέπει να πάρει κάποιους παίκτες για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια».

Για τον φετινό ΑΡΗ: «Με τον ΑΡΗ έχω δέσιμο. Την ομάδα την έχω στην καρδιά μου. Έχω παίξει και δύσκολα χρόνια και Α’ εθνική. Παρακολούθησα την ομάδα. Είχε και καλές και κακές στιγμές. Το καλό είναι ότι τελείωσε καλά η χρονιά. Ο ΑΡΗΣ είναι μεγάλη ομάδα, μέσα στις 4-5 μεγαλύτερες στην Ελλάδα και το έδειξε με τη βαθμολογική θέση που πήρε. Ο κόσμος περιμένει έναν τίτλο. Αυτή την υπέρβαση πρέπει να κάνει».

Για το Κύπελλο και την Ευρώπη: «Είναι δύο στόχοι που πρέπει να επιτευχθούν. Φέτος τουλάχιστον ο ένας από τους δύο. Ή το κύπελλο ή όμιλο στην Ευρώπη. Ο κ. Καρυπίδης έχει φιλοδοξίες για την ομάδα. Από τότε που είχαμε ξεκινήσει μαζί είχε ένα πλάνο στο μυαλό του και προσπαθεί να το υλοποιήσει. Ό,τι έχει πει ότι έχει κάνει. Αυτό που έμεινε είναι ένα τίτλος για τον ΑΡΗ. Μακάρι να γίνει σύντομα».

Για τον Θόδωρο Καρυπίδη: «Ο κ. Καρυπίδης, επειδή τον ξέρω πολλά χρόνια, αν βάλει κάτι στο μυαλό του θα το κάνει. Έλεγε ότι θέλει να κάνει τον ΑΡΗ ξανά μεγάλη δύναμη στο ποδόσφαιρο και το έκανε. Δεν θα ησυχάσει αν δεν πάρει έναν τίτλο και πιστεύω ότι το έχει στο μυαλό του».

Για τους συνεργάτες του: «Είναι άνθρωποι δίπλα του πολλά χρόνια και τους εμπιστεύεται. Αυτό είναι καλό. Είναι άνθρωποι που βοηθάνε κι έχουν βοηθήσει».

Για τον Δεληζήση: «Με τον Γιώργο ήμασταν κολλητοί και συνεχίζουμε να μιλάμε. Τον έχω σε εκτίμηση κι εγώ κι ο κόσμος και ο Καρυπίδης. Για μένα το σωστό είναι να κλείσει την καριέρα του στον ΑΡΗ. Αν βρεθεί ένα πόστο μέσα στον ΑΡΗ θα είναι καλό».

Προτεινόμενα Άρθρα