Χωρίς ντροπή! Όλοι τους ξεφωνίζουν, διώξεις μόνο σε Καρυπίδη!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δεν προκαλεί έκπληξη αλλά γενικά… προκαλεί η πειθαρχική δίωξη του αναπληρωτή υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικών διώξεων ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Αντεισαγγελέα Νικόλαο Μαργαρίτη, στον Θεόδωρο Καρυπίδη.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ, η δίωξη ασκήθηκε επειδή … “ο Θόδωρος Καρυπίδης ως αξιωματούχος της ΠΑΕ Άρης δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν και οι οποίες διαδόθηκαν με μέσο επικοινωνίας”.

Προφανώς ο λόγος γίνεται για τη συνέντευξη που παραχώρησε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ την προηγούμενη εβδομάδα, λέγοντας όμως αλήθειες για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τα άτομα που διοικούν, τα οποία έχουν στοχοποιήσει όλη την χρονιά τον ΑΡΗ.

Προφανώς στο ελληνικό ποδόσφαιρο οι δηλώσεις του Καρυπίδη είναι αυτές που το δυσφημούν και τίποτε άλλο, τη στιγμή που γίνονται αλλά και λέγονται τόσα για τα οποία η αθλητική δικαιοσύνη… κωφεύει.

Προτεινόμενα Άρθρα