Πειθαρχική δίωξη της Παρτίζαν στον Καμπόκλο: Έφυγε για τις ΗΠΑ χωρίς άδεια πριν τους τελικούς της Σερβίας!

από AllAboutARIS

Για άλλη μία φορά έδειξε απολύτως αναξιόπιστος ο Μπρούνο Καμπόκλο!
Ο ψηλός της Παρτίζαν αποχώρησε χωρίς άδεια από το Βελιγράδι για το Ορλάντο, παρόλο που οι «ασπρόμαυροι» έχουν μπροστά τους τα ματς των τελικών με τον Ερυθρό Αστέρα για το σέρβικο πρωτάθλημα.

Ο σύλλογος, μάλιστα, εξέδωσε ανακοίνωση κατά του Βραζιλιάνου μπασκετμπολίστα, τον οποίο κατηγόρησε πως δημιουργεί προηγούμενο με μία τέτοια κίνηση. Μάλιστα, η Παρτίζαν αποφάσισε να κινήσει πειθαρχικές διαδικασίες εναντίον του.
Θυμίζουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Καμπόκλο αποδεικνύεται ασυνεπής, αφού το περασμένο καλοκαίρι είχε συμφωνήσει και υπογράψει με τη Βενέτσια, όμως την άφησε στα… κρύα του λουτρού αποφασίζοντας να μην εμφανιστεί ποτέ στην προετοιμασία και να ενταχθεί τελικά στην Παρτίζαν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παρτίζαν:
«Ο σέντερ της Παρτίζαν, Μπρούνο Καμπόκλο, παραβίασε κατάφωρα χθες την πειθαρχία του συλλόγου και αποχώρησε οικειοθελώς από την ομάδα πριν από τον τελικό της Σούπερ Λιγκ Σερβίας. Ο παίκτης ταξίδεψε στο Ορλάντο χωρίς την άδεια του συλλόγου και χωρίς καμία ειδοποίηση, φέρεται να έχει υποχρεώσεις στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας.
Η Παρτίζαν δεν έχει αποδεχτεί ποτέ τέτοιες κινήσεις παικτών στην ιστορία της και θα λάβει όλα τα νομικά μέτρα για να προστατεύσει τα συμφέροντά της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αποχωρώντας οικειοθελώς από την ομάδα, ο Μπρούνο Καμπόκλο δημιούργησε προηγούμενο και έτσι άφησε τους συμπαίκτες του χωρίς βοήθεια στον τελικό. Αμέσως κινήθηκε πειθαρχική διαδικασία εναντίον του παίκτη».

Προτεινόμενα Άρθρα