Περί 10αριου ο λόγος…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το 4-2-3-1 είναι ένα σύστημα που δεν αποτελεί μεγάλη… αγάπη για τον Χερμάν Μπούργος. Ωστόσο οι τελευταίες εμφανίσεις στα πλέι οφ έπεισαν τον Αργεντινό να το διατηρήσει στο playbook του και τη νέα σεζόν.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο ΑΡΗΣ έχει βγει στην αγορά για την απόκτηση ενός επιτελικού μέσου, καλύπτοντας αρχικά το κενό που δημιουργήθηκε με την αποχώρηση του Φακούντο Μπερτόγλιο.

Ο Λοβέρα και μία ακόμη καλή περίπτωση

Στο άκουσμα του παίκτη του Ολυμπιακού, η πλειοψηφία δεν… ψήνεται. Οχι ότι και ο ΑΡΗΣ… καίγεται για τον Αργεντινό, υπάρχει όμως η πεποίθηση ότι αν και και εξτρέμ, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός μπορεί να εξυπηρετήσει τον ρόλο του 10αριου. Με την προϋπόθεση φυσικά ότι θα έρθει.

Παράλληλα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη λίστα του ΑΡΗ υπάρχει εδώ και κάποιο καιρό μία ακόμη καλύτερη περίπτωση επιτελικού μέσου, με την οποία όμως η ομάδα δεν μπήκε στην ουσία της υπόθεσης. Για την ώρα τουλάχιστον…

Ο ρόλος του Πάλμα

Ακόμα και με την έλευση ενός 10αριού, ο ΑΡΗΣ θα χρειαστεί μία back up επιλογή και δεν αποκλείεται αυτή να έριθει εκ των έσω και με κάποιον από τους μεσοπιθετικούς που διαθέτει η ομάδα, όπως τον Χουάν Ιτούρμπε, τον Ντάνιελ Μαντσίνι ή και τον Λουίς Πάλμα

Ο Χερμάν Μπούργος φαίνεται να έχει τον Ονδουριανό στο μυαλό του για αυτό τον ρόλο. Θυμίζουμε άλλωστε ότι δοκίμασε τον 21χρονο άσσο σε αυτή τη θέση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, εν μέσω των συνεχών εναλλαγών σε διάταξη που έκανε στους “Ζωσιμάδες”.

Προτεινόμενα Άρθρα