Περιμένει Μπράμπετς και Ντουκουρέ

Με το βλέμμα στραμμένο σε δύο παίκτες αρχίζει σήμερα η προετοιμασία του ΑΡΗ για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ (20/02).

Γιάκουμπ Μπράμπετς και Σεΐκ Ντουκουρέ είναι οι δύο παίκτες που βρίσκονταν το προηγούμενο διάστημα στο ιατρικό δελτίο αλλά από σήμερα αναμένεται μπουν σταδιακά σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.

Ηδη ο Ιβοριανός ακολουθεί από τη Δευτέρα κάποια κομμάτια της προπόνησης και τις επόμενες μέρες αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς.

Αυτός που… καίει είναι φυσικά ο Μπράμπετς, από τη στιγμή που απουσιάζει και ο Φαμπιάνο λόγω καρτών. Ο Τσέχος απέφυγε τη θλάση και αναμένεται να τεθεί τις επόμενες μέρες στη διάθεση του Τόλη Τερζή για τον αγώνα κόντρα στους Κρητικούς.

Ο Τσέχος και ο Ενκουλού παίρνουν πάνω τους το κέντρο της άμυνας στα επόμενα δύο ματς, μέχρι να εκτίσει ο Φαμπιάνο την τιμωρία των δύο αγωνιστικών και να επιστρέψει .

Από σήμερα… ΟΦΗ
Προηγούμενο άρθρο Από σήμερα… ΟΦΗ
Επόμενο άρθρο Προπόνηση και… φεύγει για Κρήτη
Προπόνηση και… φεύγει για Κρήτη

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News