Περιμένει τους διεθνείς

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Άκης Μάντζιος μετράει επιστροφές τραυματιών από την προηγούμενη εβδομάδα και περιμένει να αυξηθούν σε αυτή που ξεκινάει σήμερα, παράλληλα με εκείνες των διεθνών.

Ο Μιχάλης Παναγίδης ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων σήμερα. Η Ελλάδα υποδέχεται σήμερα στις 16:00 την Πορτογαλία και αύριο ο νεαρός άσσος θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη ώστε από την Τετάρτη να μπει στις προπονήσεις.

Με τον Γιάκουμπ Μπράμπετς ο αρχικός προγραμματισμός είναι πιθανό να αλλάξει, από τη στιγμή που τέθηκε εκτός αποστολή της Εθνικής Τσεχίας έπειτα από πειθαρχικό παράπτωμα.

Στον ΑΡΗ επικοινώνησαν ήδη με τον 31χρονο στόπερ και γίνεται προσπάθεια ώστε να αλλάξει τα εισιτήριά του και να επιστρέψει νωρίτερα. Δηλαδή σήμερα ή το αργότερο έως αύριο.

Ξημερώματα Τρίτης και συγκεκριμένα απόψε στις 04:00 ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του με την Κόστα Ρίκα ο Αλβάρο Σαμόρα, στον εκτός έδρας δεύτερο προημιτελικό με τον Παναμά και μετά την ήττα με 0-3 στο πρώτο παιχνίδι. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αναμένεται το αργότερο ως την Πέμπτη στην Ελλάδα, για να ενσωματωθεί και αυτός στην προετοιμασία για το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Προτεινόμενα Άρθρα