Περιμένει τους χαφ…

από AllAboutARIS

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ: ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΤΣΑΛΤΙΔΗΣ

Ο Άκης Μάντζιος επέλεξε να τοποθετήσει τον Ματέο Γκαρσία στην βασική ενδεκάδα της χθεσινής αναμέτρησης, αλλά σε μια εντελώς διαφορετική θέση από τη συνηθισμένη.

Συγκεκριμένα, αγωνίστηκε στο πλευρό του Χαβιέ Ματίγια για περίπου 45 λεπτά, μέχρι να περάσει στη θέση του ο Λούκας Σάσα. Ο Βραζιλιάνος χαφ, έχει χάσει αρκετές προπονήσεις ελέω της περιπέτειας με τον κορωνοϊό στη Βραζιλία και δεν είναι ακόμα στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας.

Κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα αγωνίστηκε για περίπου 10 λεπτά, ενώ κόντρα στη Χάιντουκ ο αριθμός αυτός ανέβηκε σε 45 λεπτά. Ο Άκης Μάντζιος προσπαθεί να κερδίσει τον “χαμένο” χρόνο μέσα από τους αγώνες.

Σήμερα η ακτινογραφία του Τζέγκο

Ο Αυστραλός χαφ έχασε τα τελευταία παιχνίδια της περσινής σεζόν και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά το κάταγμα στο μετατάρσιο.

Σχεδόν δύο μήνες μετά και παρότι καθημερινά ανεβάζει την ένταση του στη προπόνηση, θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις προκειμένου να γίνει απόλυτα ξεκάθαρη η πρόοδος της αποκατάστασης του τραυματισμού του.

Σε περίπτωση που δοθεί το “οκ” από το ιατρικό τιμ της ομάδας, αναμένεται να πάρει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής του κόντρα στη Λοκομοτίβ Μόσχας.

Προτεινόμενα Άρθρα