“Πετάει” για Αθήνα και… πάει γήπεδο

Με κάπως διαφοροποιημένο πρόγραμμα ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του ΑΡΗ για το εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ (04/12).

Η ομάδα θα αναχωρήσει σήμερα το πρωί για την Αθήνα όπου το μεσημέρι θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της με μία προπόνηση που θα γίνει στην πρωτεύουσα.

Αύριο θα γίνει γνωστή και η αποστολή της ομάδας, από την οποία θα απουσιάζουν σίγουρα οι τραυματίες Ρουπ, Φεράρι, Ματαρίτα, Γκαρθία όπως και ο Μπίργκερ Βερστράτε που δεν υπολογίζεται λόγω καρτών.

Θυμίζουμε ότι η αποστολή του ΑΡΗ θα παραμείνει στην Αθήνα μετά το αυριανό παιχνίδι και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη μετά την άρνηση της Cosmote TV να γίνει το ματς στις 19:30 αντί για τις 21:00.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες πληρωμών δώρων, επιδομάτων και συντάξεων (vid)
Προηγούμενο άρθρο Οι κρίσιμες ημερομηνίες πληρωμών δώρων, επιδομάτων και συντάξεων (vid)
Επόμενο άρθρο Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε 34χρονη από τα Διαβατά
Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε 34χρονη από τα Διαβατά

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News