Πιόλι: “Είναι σαφές ότι υπάρχει απογοήτευση αλλά πρέπει να μπούμε στη τετράδα”

από AllAboutARIS

Η Μίλαν βρίσκεται σε ιδιαίτερα άβολη θέση μετά από τον αποκλεισμό της από τον τελικό του Champions League σε συνδυασμό με την πρόκριση της Ίντερ εις βάρος της (με δύο νίκες μάλιστα για τη συμπολίτισσα, που μετράει 4 επιτυχίες σε ισάριθμα ματς επί των ροσονέρι μέσα στο 2023), ωστόσο η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Αυτό ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα που έστειλε ο Στέφανο Πιόλι στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στην Σαμπντόρια, με τον προπονητή των ροσονέρι να τονίζει πως το ταμείο θα γίνει στο τέλος και πως η ομάδα του χρειάζεται να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητές για να βρει θέση στην πρώτη τετράδα της Serie A.

“Είμαστε πίσω στο πρωτάθλημα σε σύγκριση με το που θα θέλαμε να είμαστε, χρειάζεται συγκέντρωση. Περιττό να πω ότι θέλουμε να νικήσουμε και τα τρία ματς που μας απομένουν, το Σάββατο είναι το πρώτο με την Σαμπντόρια και θα έχουμε τη δυνατότητα να δείξουμε ποιοι είμαστε.

Ευτυχώς η σεζόν δεν τελείωσε μετά από το ντέρμπι”, τόνισε αρχικά ο έμπειρος προπονητής, για να προσθέσει αναφορικά με το κλίμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο στρατόπεδο της Μίλαν:

“Είναι τύχη που παίζουμε αμέσως, ήταν μεγάλη η απογοήτευση γιατί θέλαμε πολύ να πάμε στον τελικό. Θα πρέπει να αντιδράσουμε ως μεγάλη ομάδα. Είναι στόχος η επιστροφή στο Champions League και ο απολογισμός θα γίνει στο φινάλε επειδή είναι σημαντικός στόχος για εμάς η τετράδα”.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X