Πλάγια μπακ: Οι 3+1 περιπτώσεις με φόντο τον Ιούνιο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το ερχόμενο καλοκαίρι λήγει κάτι παραπάνω από μία ντουζίνα συμβόλαια στον ΑΡΗ και το ενδεχόμενο ανακατατάξεων δεν είναι απίθανο, ειδικά εάν κυλήσουν όλα ομαλά με το CAS.

Οι θέσεις που είναι πιθανό να υποστούν σημαντικές αλλαγές είναι στα άκρα της άμυνας και με δεδομένο ότι λήγουν τα συμβόλαια τριών από τους τέσσερις παίκτες που είναι διαθέσιμοι σε αυτές.

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν επανήλθε στην ομάδα και η κρίση των δύο πλευρών φαίνεται να ανήκει στο παρελθόν. Οχι όμως και το θέμα της ανανέωσης του. Επίσημη κουβέντα δεν έγινε ακόμα αλλά υπάρχει μια εικόνα για τις απαιτήσεις του Σουηδού και η διαφορά στο οικονομικό είναι δεδομένη.

Ο Εμάνουελ Σάκιτς είναι ο δεύτερος της δεξιάς πλευράς με ένα συμβόλαιο που λήγει. Ο ΑΡΗΣ δεν ασχολήθηκε ακόμα με την περίπτωσή του και ίσως αυτό φανερώνει τις σκέψεις των ανθρώπων της ομάδας, έως τώρα, για το μέλλον του Αυστριακού.

Στα αριστερά της άμυνας, η κατάσταση είναι κάπως διαφορετική. Ο ΑΡΗΣ θα ήθελε έναν βασικό μπακ, έχει όμως δύο παίκτες που πρέπει να διαχειριστεί.

Ο Κρίστιανμ Γκάνεα είναι φέτος ακόμη ένα κερδισμένο στοίχημα για τον Άκη Μάντζιο, σταθεροποιώντας σημαντική την απόδοσή του σε σχέση με πέρυσι.

Ο Λούμορ από την άλλη είναι ιδιαίτερα άτυχος φέτος, σε μια χρονιά που προσπαθεί να βρει ξανά αγωνιστικό ρυθμό έπειτα από έναν χρόνο αγωνιστικής απραξίας στη Σπόρτινγκ Λισαβώνας. Η διαφορά με τον Γκανέζο είναι ότι δεσμεύεται με διετές συμβόλαιο αλλά αυτό δεν εγγυάται και το μέλλον του στην ομάδα.

Αν ο ΑΡΗΣ κάνει κίνηση για τα μπακ τον Γενάρη, θα είναι για τα δεξιά. μέχρι το καλοκαίρι όμως καλείται να αξιολογήσει τις υπάρχουσες περιπτώσεις. πάντα έχοντας στο μυαλό του και τον παράγοντα του CAS.

Προτεινόμενα Άρθρα