Πλάγια μπακ… χωρίς βιασύνη αλλά και με αστερίσκους

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι μεταγραφικές αναζητήσεις του ΑΡΗ και οι επαφές που γίνονται ως τώρα επικεντρώνονται επί το πλείστον στις θέσεις από τη μέση και μπροστά. Και όχι άδικα αφού εκεί εντοπίζονται αυτή τη στιγμή τα περισσότερα κενά.

Από τις θέσεις που η ομάδα ούτε κοιτάει τόσο “ζεστά” για την ώρα και δεν φαίνεται να τις έχει ως προτεραιότητα είναι τα πλάγια μπακ, δεδομένων και των αριθμητικών επιλογών που διαθέτει. Δηλαδή τέσσερις παίκτες.

Οντουμπάζιο, Πίρσμαν, Εμπακατά και Μαζικού έχουν συμβόλαια για τη νέα σεζόν. Στους δύο πρώτους ειδικά, όμως, μπαίνει και ένα αστερίσκος δίπλα από τα ονόματά τους.

Αμφότεροι είναι κάπου… ανάμεσα αυτή τη στιγμή όσον αφορά την παραμονή τους, με τον έναν να γέρνει οριακά προς το “μείνει” και τον άλλο προς το “φύγε”. Τίποτε όμως δεν μπορεί να θεωρηθεί ακόμα ξεκάθαρο για το μέλλον τους.

Ετσι λοιπόν παραμένουν παίκτες της ομάδας όσο δεν υπάρχει οριστική απόφαση και αριθμητικά τουλάχιστον ο ΑΡΗΣ ξέρει ότι έχει επιλογές, οι οποίες μάλιστα δεν τον… χαλάνε και για ένα διάστημα. Ειδικά ο Οντουμπάζιο και λιγότερο ο Πίρσμαν.

Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν πρώτα να τελειώνουν με τις προτεραιότητες που έχουν θέσει. Ακολούθως θα δουν και τα άκρα της άμυνας, όπου γενικά είναι πιθανό να γίνει μία προσθήκη και με περισσότερες πιθανότητες στα αριστερά για την ώρα.

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X