Πλατινί: “Έχασα… Μου αφαίρεσαν κάθε φιλοδοξία που θα μπορούσα να είχα στο ποδόσφαιρο”

από AllAboutARIS

Η δίκη των Ζεμ Μπλάτερ και Μισέλ Πλατινί βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 8 Ιουνίου, με τους δύο πρώην προέδρους της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου να αντιμετωπίζουν σοβαρότατες κατηγορίες διαφθοράς.

Η απόφαση του Ομοσπονδιακού Ποινικού Δικαστηρίου της Μπελιντσόνα αναμένεται στις 8 Ιουλίου, με τον Πλατινί να περνάει στην αντεπίθεση και να κατηγορεί ευθέως τη FIFA, σε συνέντευξη που έδωσε στην ελβετική τηλεόραση, λέγοντας:

«Επιτίθεμαι σε δύο πολύ ισχυρούς οργανισμούς. Στην ελβετική Δικαιοσύνη και τα δισεκατομμύρια της FIFA. Είναι δύσκολο να τους πολεμήσεις, αλλά εξακολουθώ να παλεύω, γιατί ξέρω ότι υπάρχει συμπαιγνία και έκαναν πολλά πράγματα μεταξύ τους», τόνισε αρχικά και συνέχισε αναφέροντας:

«Η FIFA διοικείται από μια διοίκηση που έχει όλα τα μέσα για να προστατευθεί. Είναι δύσκολο να τους νικήσεις. Έχασα, η FIFA έχει ήδη κερδίσει. Έχουν περάσει επτά χρόνια από τότε που μου αφαίρεσαν κάθε φιλοδοξία που θα μπορούσα να είχα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Είναι τελειωμένο. Επτά χρόνια πέρασαν, κέρδισαν. Επιπλέον, υπάρχει ένας άνθρωπος που εργάσθηκε στον τομέα επικοινωνίας της FIFA και ο οποίος μου είπε: Εν πάση περιπτώσει, ποιος νοιάζεται, ακόμη κι εάν δεν υπάρχει τίποτε, γιατί σε επτά χρόνια, επαγγελματικά θα είσαι νεκρός».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X