Πογιέτ: “Θέλω ένα γήπεδο σαν το Βικελίδης ή την Λεωφόρο”

από AllAboutARIS

Μία ποδοσφαιριστή έδρα ζητάει για την Εθνική Ελλάδος ο Γκουστάβο Πογιέτ και βάζει στο… κάδρο το “Κλεάνθης Βικελίδης!

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη στο gazzetta.gr aκι μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα του γηπέδου για την Εθνική Ομάδα, κάνοντας μνεία σε “Βικελίδης” και Λεωφόρο.

«Νομίζω πως μπορούμε να παίξουμε οπουδήποτε είναι ένα γήπεδο μικρό και με την εξέδρα κοντά στον αγωνιστικό χώρο. Και να είναι γεμάτο. Να χωράει μάξιμουμ 25.000 κόσμο. Να νιώθουμε το γήπεδο. Τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαμε κόσμο και τώρα πήγαμε στις 15.000 με 16.000. Μπορούμε παραπάνω, οπότε θέλουμε ένα γήπεδο με 20.000. Διαλέξτε εσείς το γήπεδο. Ο κόσμος μου λέει «α, θέλεις να παίξεις στο γήπεδο του Παναθηναϊκού». Ναι θέλω. Δεν το κρύβω.

Είχε μιλήσει και ο πρόεδρος για αυτό. Μπορούμε να παίξουμε στην Κρήτη, εάν το εγκρίνει η UEFA με γεμάτο γήπεδο; ΟΚ. Μπορούμε να παίξουμε στην έδρα του Άρη; Με γεμάτο γήπεδο. Ακόμα κι εάν ο Άρης δεν έχει Έλληνες παίκτες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το ξέρω αυτό. Δεν με αφορά και δεν με ενδιαφέρει. Εκεί δεν θα είναι ο Άρης. Θα είναι η Ελλάδα. Με αυτόν τον τρόπο θα κάνουμε τα πράγματα πιο εύκολα για εμάς και πιο δύσκολα για τον αντίπαλο. Όταν βγήκαμε για το ζέσταμα με το Κόσοβο ήταν δύσκολο για τους αντιπάλους. Ο κόσμος ήταν εκεί. Από πάνω από την ομάδα. Είμαστε άνθρωποι. Δεν χρειάζεται να είμαστε όλοι machos (η ισπανική λέξη για τον σκληρό). Είμαστε όλοι διαφορετικοί. Κάποιοι δυναμώνουν με τις αποδοκιμασίες. Κάποιοι γίνονται νευρικοί. Είναι λογικό. Ή να φοβούνται. Ναι είναι λογικό».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X