Ποδαρικό στο “σπίτι” του με νίκη!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του ΑΡΗ για φέτος, όχι όμως με τις συνθήκες που θα το ήθελε.

Η τιμωρία για το Περιστέρι κρατάει κλειστές τις θύρες στην αποψινή αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης (20:00, AllAboutARIS TV LIVE, NS), με τους “κιτρινόμαυρους” να είναι έτοιμοι παρόλα αυτά για τη δεύτερη διαδοχική νίκης τους στο πρωτάθλημα.

Ο ΑΡΗΣ θέλει να πάει στη διακοπή με επτά βαθμούς στο… σακούλι του, αφήνοντας κι άλλο πίσω του ομάδες όπως ο Αστέρας που ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα αλλά δίχως την ανάλογη συνέχεια

Οι Αρκάδες κέρδισαν τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ και την προηγούμενη αγωνιστική… προσγειώθηκαν με την εντός έδρας ήττα από τον Βόλο, αναζητώντας αντίδραση απόψε στο άδειο “Βικελίδης”.

ΑΡΗΣ: Το πρόβλημα με Βέλεθ και η επιστροφή του Ζουλ

Ο Μάντζιος είχε στόχο να παρατάξει ακριβώς την ίδια ενδεκάδα με τις Σέρρες, μέχρι που προέκυψε το ζήτημα με τον Ισπανό στόπερ που έμεινε εκτός αποστολής.

Νέο πρόσωπο σε αυτή είναι ο Ζουλ, αφού εξέτισε την τιμωρία του για τον περσινό τελικό Κυπέλλου. Επίσης εκτός έμειναν οι Σουλεϊμάνοφ Παναγίδης, Κυριαζής, Πάβιτσιτς και Αγοραστός.

Η αποστολή του ΑΡΗ:  Κουέστα, Σίντκλεφ, Μάγιο, Μοντόγια, Φατόρε, Φρίντεκ, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ροζ, Νταρίντα, Ζαν-Ζουλ, Σιφουέντες, Μόντσου, Πάρντο, Μανού Γκαρθία, Σίστο, Σαβέριο, Ζαμόρα, Ντιαντί, Μορόν, Φετφατζίδης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ντεμπούτι για Τζίμα, δύο off

Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν υπολογίζει ξανά τον Άλχο που είναι ανέτοιμος λόγω του τραυματισμού του, ενώ εκτός έμεινε ξανά ο Τριανταφυλλόπουλος για λόγους τακτικής όπως και ο Φαράζ. Αντιθέτως στην αποστολή βρίσκεται για πρώτη φορά ο Τζίμας.

Η αποστολή του Αστέρα:  Παπαδόπουλος, Τσιντώτας, Καστάνιο, Ντελί, Γκαρθία, Άλβαρες, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι, Αλάγκμπε, Τζανδάρης, Μούμο, Ρέτζιτς, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Άνταμ, Κρέσπι, Μάντζης, Καλτσάς, Τζίμας, Ζουγλής.

Προτεινόμενα Άρθρα