“Ποιος άλλος θα πλήρωνε τον Μέσι εκτός από την Παρί;”

από AllAboutARIS

Ο Λιονέλ Μέσι θέλοντας και μη αναγκάστηκε το περασμένο καλοκαίρι να γυρίσει σελίδα στην ποδοσφαιρική του καριέρα και μετά από 21χρονια στην Μπαρτσελόνα να φορέσει τα χρώματα άλλης ομάδας.

Η εκλεκτή ήταν η Παρί Σεν Ζερμέν, με τον παλαίμαχο χαφ των Παριζιάνων και των “μπλαουγκράνα”, Λουντοβίκ Ζιουλί, να ισχυρίζεται μιλώντας στο RMC πως ο Αργεντινός δεν κατέληξε στο Παρίσι, καθώς δεν είχε επιλογές.

Ο 45χρονος Γάλλος υποστήριξε ότι οι απολαβές του Μέσι είναι τόσο υψηλές που δεν ήταν εφικτό να της αντέξει οικονομικά καμία άλλη ομάδα, πλην της Παρί.

“Ποιος άλλος θα τον πλήρωνε; Η Σίτι είχε πάρει τον Γκρίλις. Αν συνέβαινε έναν μήνα πριν, ο Γκουαρδιόλα θα τον υποδεχόταν με κόκκινο χαλί. Αλλά εκεί, ποιος μπορεί να το πληρώσει; Μόνο η Παρί μπορούσε να το πληρώσει! Όταν ο Λέο πήγε διακοπές ήξερε ότι υπάρχει πρόβλημα. Νομίζεις ότι ο Νάσερ δεν τον πήρε τηλέφωνο;

Φυσικά, του τηλεφώνησε. Φυσικά, είχαν ξεκινήσει συζητήσεις. Ο Λέο πίστευε ότι η Μπαρτσελόνα θα προσφερόταν να μειώσει τον μισθό του κατά 50/5, αλλά δεν του πρόσφεραν καν αυτό! Ξέρει τον Νεϊμάρ, τον Παρέδες, τον Ντι Μαρία… Πού πιστεύεις ότι θα πήγαινε; Τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν “σε καλωσορίζουμε”, δήλωσε ο Ζιουλί.

Πηγή: sport24.gr

Προτεινόμενα Άρθρα