Ποιος σας είπε ότι ο ΑΡΗΣ είναι αδιάφορος;

από Γιάννης Παντελίδης

Τεχνηέντως, τα γνωστά επικοινωνιακά κέντρα προσπάθησαν να δημιουργήσουν ένα κλίμα ότι ο ΠΑΟΚ «καίγεται», ενώ ο ΑΡΗΣ είναι αδιάφορος. Λένε ότι οι σημερινοί γηπεδούχοι έχουν ως μεγάλο στόχο την τριάδα, ενώ οι Κιτρινόμαυροι μετρούν αντίστροφα για να τελειώσει η χρονιά, αφού ουσιαστικά έχουν «κλειδώσει» το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Βέβαια, περνούν στα ψιλά τα… πολλά κίνητρα που έχει σήμερα ο ΑΡΗΣ για να πάρει τη νίκη ή αν θέλετε να δώσει όλα για να το κάνει. Βλέπετε τρίτη συνεχόμενη ήττα του ΠΑΟΚ και δεύτερη σερί στην έδρα του, θα φέρει αναταράξεις, που κανείς δεν ξέρει που θα οδηγήσουν, οπότε ας περάσουμε το κλίμα ότι ο ΑΡΗΣ είναι αδιάφορος μήπως και επηρεαστούν καταστάσεις.

Ας δούμε όμως την πραγματικότητα:

1) Το ευρωπαϊκό εισιτήριο είναι κοντά, αλλά ακόμη δεν έχει εξασφαλιστεί. Αυτό ωστόσο μπορεί να γίνει από σήμερα με νίκη του ΑΡΗ και ήττα του Βόλου στο «Καραϊσκάκη».

2) Σε αντίθεση με το σερί των τελευταίων ετών, φέτος οι Κιτρινόμαυροι δεν έχουν κερδίσει ακόμη τον ΠΑΟΚ. Ή αν προτιμάτε δεν τους άφησαν να το κάνουν κάτι… ξένοι διαιτητές. Σήμερα είναι η τελευταία ευκαιρία για φέτος.

3) Ο ΑΡΗΣ έχει πληγωθεί φέτος στα ντέρμπι έχοντα κερδίσει μόνο τον Ολυμπιακό και μάλιστα δύο φορές.

4) Σήμερα έχει τη δυνατότητα να πετύχει κάτι που δεν έχει συμβεί ξανά φέτος. Να κάνει τρίτη συνεχόμενη νίκη. Κι όμως δεν έχει ξανασυμβεί.

5) Οι δύο σερί νίκες επί του Βόλου και του Ολυμπιακού έδωσαν ψυχολογία και στόχος είναι να τριτώσει το… καλό. Υψηλό κίνητρο έχουν και συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι γνωρίζουν ότι το μέλλον στην ομάδα… παίζεται.

6) Ο Θόδωρος Καρυπίδης μεσοβδόμαδα φρόντισε να δώσει έναν επιπλέον κίνητρο, τάζοντας έξτρα πριμ σε περίπτωση που σήμερα η ομάδα κερδίσει.

7) Είναι δυνατόν να παίξει ο ΑΡΗΣ με τον ΠΑΟΚ και να είναι αδιάφορος;

8) Και τέλος, ίσως το πιο σημαντικό. Ιστορικά ο ΑΡΗΣ πάντα παίζει για τη νίκη, ανεξαρτήτως αντιπάλου, κατάστασης κι ενδιαφέροντος. Κάποιοι άλλοι όχι…

Φωτορεπορτάζ: Motionteam

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X