Πολλές ευκαιρίες αλλά…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η ήττα από τον Ολυμπιακό ανέδειξε αρνητικά στοιχεία αλλά και αρνητικούς πρωταγωνιστές για τον ΑΡΗ.

Ο Άκης Μάντζιος είχε από τη μία να διαχειριστεί συγκεκριμένες απουσίες παικτών και την ίδια ώρα την απόδοση κάποιων παικτών που χρησιμοποίησε, όπως ο Ρούμπεν Πάρντο.

Ο Ισπανός χαφ ήταν ένας από τους λόγους που ο ΑΡΗΣ είχε ξεκάθαρο πρόβλημα στον άξονα προχθες, σπαταλώντας ακόμη μία ευκαιρία που του δόθηκε από τον Έλληνα τεχνικό.

Ο 29χρονος χαφ έχει παίξει ήδη σε 14 παιχνίδια φέτος και τα επτά μάλιστα ως βασικός, δίχως όμως να δίνει το κάτι παραπάνω κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι. Λίγες πρωτοβουλίες, σταθερό πρόβλημα στο κομμάτι της ταχύτητας και με τα χτυπήματα στις στατικές φάσεις να είναι ένα από τα ελάχιστα πράγματα που έχει να επιδείξει στη μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα.

Στον ΑΡΗ ήλπιζαν ότι ο Πάρντο θα βοηθούσε στο κέντρο με την κατάσταση κάποιων παικτών και τα προβλήματα που προκύπτουν κατά καιρούς, όμως ο Ισπανός δεν ανταποκρίνεται μέχρι στιγμής και φαίνεται να μην έχει “κολλήσει” στο πλάνο του προπονητή όπως οι Τζούρασεκ και Ζουλ. Δύο παραδείγματα παικτών από τους οποίους ο Μάντζιος τις τελευταίες εβδομάδες παίρνει πολλά περισσότερα συγκριτικά με τους προηγούμενους μήνες.

Η επιστροφή τους θα περιορίσει ξανά τον χρόνο του Πάρντο και κυρίως αυτή του Μάνου Γκαρθία σε βάθος χρόνου, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ περισσότερο για να πάρει κι άλλες ευκαιρίες στην πορεία της σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα