Πορτογαλικά ΜΜΕ: “Ο Καμάτσο δεν θα μείνει στον ΑΡΗ”

από Νίκος Παπαδόπουλος

Την ώρα που ο Ράφαελ Καμάτσο μοιάζει να βρίσκει τον εαυτό του στον ΑΡΗ εδώ και περίπου έναν μήνα, οι συμπατριώτες του καταπιάνονται με το μέλλον του.

Η ιστοσελίδα “leonino.pt” φιλοξενεί εκτενές ρεπορτάζ για τον 22χρονο εξτρέμ και δίνει έμφαση στα χρήματα που κοστίζει στη Σπόρτινγκ Λισαβώνας, η οποία πληρώνει ακόμα και φέτος ένα μεγάλο κομμάτι του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος από τον ΑΡΗ σύμφωνα με πληροφορίες λαμβάνει περίπου 600 χιλιάδες ευρώ.

Οι Πορτογάλοι θεωρούν δεδομένο ότι ο Καμάτσο δεν θα συνεχίσει στον ΑΡΗ και θα επιστρέψει το καλοκαίρι στο “Ζοζέ Αλβαλάδε”, κάνοντας λόγο για ρήτρα περίπου 3 εκατομμυρίων την οποία πρέπει να καταβάλουν οι “κιτρινόμαυροι” ενώ σημειώνουν ότι η Σπόρτινγκ καλείται να ξεκαθαρίσει το μέλλον του αφού το συμβόλαιό του λήγει το 2024.

Οι Πορτογάλοι βέβαια δεν ανακάλυψαν και την Αμερική… Ο ΑΡΗΣ φυσικά και θα ήταν πολύ δύσκολο να δώσει αυτά τα χρήματα και θα ενδιαφερόταν να κρατήσει τον παίκτη με συγκεκριμένες συνθήκες που όμως για την ώρα δεν διαφαίνονται στον ορίζοντα.

Προτεινόμενα Άρθρα