Ποτσετίνο: «Πρέπει να σοβαρευτούμε, δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τον διαιτητή»

από AllAboutARIS

Η Τσέλσι, η οποία βρίσκεται 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα (με μόλις μια νίκη στην Premier League), παρά το γεγονός ότι ξόδεψε 1 δισεκατομμύριο σε μεταγραφές από την περσινή εξαγορά από τον Τοντ Μπόελι και την Clearlake Capital, έχασε εντός έδρας για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, από την Άστον Βίλα αυτή τη φορά.

Η κόκκινη κάρτα του Μάλο Γκούστο μπορούσε να αποφευχθεί και ο Ποτσετίνο ήταν δυσαρεστημένος με τον Νίκολας Τζάκσον, ο οποίος «κιτρινίστηκε» ξανά. Η απογοήτευση για τον έμπειρο προπονητή είναι ότι προειδοποίησε τον 22χρονο για τη συμπεριφορά του την περασμένη εβδομάδα.

«Πρέπει να ωριμάσουμε σαν ομάδα, όχι μόνο ατομικά», είπε ο προπονητής της Τσέλσι. «Νομίζω ότι παίκτες σαν τον Νίκο (σ.σ. Τζάκσον) που είναι τόσο νέοι, χρειάζονται χρόνο. Σε αυτό το είδος παιχνιδιού, ανταγωνιζόμαστε και θέλουμε να κερδίζουμε και το ποδόσφαιρο είναι η νίκη. Αλλά και οι παίκτες, όταν είναι νέοι, πρέπει να μαθαίνουν, να βιώνουν και να κάνουν λάθη. Γι’ αυτό νιώθουμε απογοητευμένοι καθώς υπάρχουν πάρα πολλές καταστάσεις όπως αυτή».

Ο Αργεντινός κόουτς δεν παραπονέθηκε για την αποβολή του Γκούστο όταν το παιχνίδι ήταν 0-0. «Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε το VAR ή τον διαιτητή», είπε ο Ποτσετίνο. «Πρέπει να δράσουμε με διαφορετικό τρόπο».

Ο Βίγια εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η Τσέλσι έπαιζε με 10 παίκτες, με τον Όλι Ουότκινς να σκοράρει και να χαρίζει στην ομάδα του τη νίκη και το «τρίποντο».

Προτεινόμενα Άρθρα