Πού πήγαν όσοι έφυγαν από τον ΑΡΗ αυτό το καλοκαίρι

από AllAboutARIS

Ουκ ολίγοι ποδοσφαιριστές αποχώρησαν από τον ΑΡΗ αυτό το καλοκαίρι. Κάποιοι έμειναν ελεύθεροι, αφού ολοκληρώθηκαν τα συμβόλαιά τους. Κάποιοι τα έλυσαν, ενώ υπήρξε και πώληση. Εσχάτως, οι Κιτρινόμαυροι έδωσε και παίκτη δανεικό, ενώ ενδεχομένως μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, να φύγουν κι άλλοι.

Πάμε να δούμε αναλυτικά:

ΜΟΟΥΖΕΣ ΟΝΤΟΥΜΠΑΤΖΟ: Ο ΑΡΗΣ αποδέχθηκε την πρόταση που έγινε από την ΑΕΚ και τον παραχώρησε, από τη στιγμή μάλιστα, που έμπαινε στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

ΜΠΙΡΓΚΕΡ ΒΕΡΣΤΡΑΤΕ: Αν και είχε έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τους Κιτρινόμαυρους, προέκυψε συμφωνία με την Λέουβεν κι έτσι επέστρεψε στο Βέλγιο.

ΝΕΒΕΝ ΤΖΟΥΡΑΣΕΚ: Ο Κροάτης είχε συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμη, με τη δυνατότητα επέκτασης για έναν ακόμη. Δεν υπολογιζόταν, συμφώνησε με τον ΑΡΗ, έλυσε το συμβόλαιό του και συνεχίσει στην Ουγγαρία με τη φανέλα της Ντέμπρετσεν.

ΦΡΑΝΚΟ ΦΕΡΑΡΙ: Κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του, που είχε ισχύ για έναν χρόνο ακόμη και… επιστροφή στο Βόλο, για τον Αργεντινό μπακ.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ: Δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό του που έληξε και συνεχίζει στον Ατρόμητο.

ΜΑΚΣΙΜ ΚΟΒΑΛ: Αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο, δόθηκε δανεικός στην Καλαμάτα για ένα εξάμηνο, δεν ήταν στα πλάνα των Κιτρινόμαυρων, έλυσε το συμβόλαιό του και συνεχίζει στην Γελιμάι, στην πρώτη κατηγορία του Καζακστάν.

ΡΟΝΑΛΝΤ ΜΑΤΑΡΙΤΑ: Η συνεργασία των δύο πλευρών λύθηκε και ο Κοσταρικανός επέστρεψε στην πατρίδα του για να παίξει στην Αλαχουελένσε.

ΛΑΖΑΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Ο έμπειρος επιθετικός θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, αφού συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή.

Ο δανεικός
Ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς και φέτος ήταν εκτός αγωνιστικών πλάνων. Ιδανικά ο ΑΡΗΣ θα ήθελε να λύσει το συμβόλαιό του. Δεν τα κατάφερε, ωστόσο τον παραχώρησε δανεικό στην ΦΚ Σαράγεβο, που θα καλύψει μέρος των φετινών αποδοχών του. Το συμβόλαιό του με τους Κιτρινόμαυρους έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Οι… χωρίς ομάδα
Υπάρχει και μια κατηγορία παικτών, που ακόμη δεν έχουν βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Σε αυτή ανήκουν οι: Ρουπ, Ανσαριφάρντ και Ντουκουρέ. Υπάρχει και ο Γιώργος Δεληζήσης, ο οποίος ωστόσο έχει αποφασίσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Προτεινόμενα Άρθρα